pawel25001 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 z miłą chęcią ja też na wspólne latanie po wawie się deklaruję warszawa białołęka bliska: marki, nieporęt, legionowo, zegrze, targówek, praga, brudno, ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Witam To ja też jak kolega pawel25001. Sezon wystartowany wczoraj. Nalatane ponad 140 km. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ktoś coś dziś ??? o&o :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangeR Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 a gdzie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HermanCBR600 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 no pewnie jakoś ok 19, zbiórka mosteczek ? potwierdzę jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A 15 sierpnia zapraszamy do Radzymina - od rana.. :-) Szczegóły na www.motobud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Padł temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalski Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Na to wygląda. Jak tam? Zmieniłeś moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamogras Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Podpinam się pod temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Na to wygląda. Jak tam? Zmieniłeś moto?Tak, rj15 teraz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Jedzie ktoś na Speed Day 13-14 lipca? Mam miejsce na przyczepce. Edytowane 2 Lipca 2015 przez marcinrednose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi