Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A czy z waszej ekipy był gość na kawie który 3 razy przecinał tor po trawie? Z Nami były 2 czarne kawy mój Z i Ninja z tego co pamietam to ja ani razu trawy nie dotknełem :-) A kolega od Ninjy dobrze lata więc na peno nie on. Chociaż z drugiej strony to z 2x zatrzymałem się w zatoczkach po to żeby film nakręcić od środka toru ale to raczej nie to miałeś na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Szkoda seba że że sroda ciezko masz. Jak zbierze się 100% ekipa na poniedzialek to postaram się wyrwac z roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ma ktoś w planach polatać wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 I ch*j jak zwykle. Urlopu nie mam ani w srode ani w poniedzialek. O ktorej wieczorem i jaki plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Panowie ja puzniej planuje zakręty kolanko pod Radzyminem, a następnie mogę latac całą noc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Seba to ja też się podczepie, o której będziesz na winklach to podjadę. A po winklach możemy zrobić rundę po pubach nad wisłą, w wiadomym celu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Szybki czytasz mi w myślach heh :biggrin:No jeszcze trochę spraw mam, ale koło 18 będę już na winklach... Edytowane 30 Czerwca 2012 przez sebastiannn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Sebek Ja mogę być na winklach dopiero o 18:30, czy możemy tak się umówić. PS Przekręć po Rafała może też będzie chciał szurnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ok spoko ja koło 18 myślę że już będę.Przekręce do Rafała i jeszcze kilka osób może kogoś ogarnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Gosiaczek^ Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Marcin(szybki) tak jak mówiłam dołączyłam i do tego forum, jak cosik dawaj znać jak jakieś latanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Marcin(szybki) tak jak mówiłam dołączyłam i do tego forum, jak cosik dawaj znać jak jakieś latanie :) Super :-) Najbliższe latanko dziś, jak Ci grill nie wypali to numer znasz :-) My będziemy na mieście pewnie do późna gdybym nie odbierał to oddzwonie. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Gosiaczek^ Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Super :-) Najbliższe latanko dziś, jak Ci grill nie wypali to numer znasz :-) My będziemy na mieście pewnie do późna gdybym nie odbierał to oddzwonie. Pozdro. A gdzie ustawkę robicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 W pierwszej kolejności mamy w planach polatać po winklach za Radzyminem i tam się spotykamy około 18:30, chłopaki przytrą kolanka a potem w miasto. Czyżbyś miała ochotę odpuścić, dzisiejsze grillowanie :-) A gdzie ustawkę robicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Gosiaczek^ Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Nie no musze jechać bo obiecałam :) ale myslałam, że może mnie odwieziecie, ale niestety pomysł już odpada bo nie wiem ile w pracy bede siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi