LupoRF Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 No własnie ktoś cykał fotki:) poprosimy do temaciku :D dziękuję za uznanie :P Ja cykałem ale podeślę wieczorkiem bo z jabłkofona kiepsko się załączniki dodaje. W pochwałach bywam szczodry :) Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Tak swoją droga 6go ma być pogoda w miarę więc jutro trzeba będzie przemyśleć sprawę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 (edytowane) wrzucam jak obiecałem :) http://img543.imageshack.us/img543/2434/img1774q.jpghttp://img189.imageshack.us/img189/3731/img1775gx.jpghttp://img217.imageshack.us/img217/3015/img1776s.jpg Edytowane 4 Kwietnia 2012 przez LupoRF Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie wchodzi mi coś ten link:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Nie wchodzi mi coś ten link :( poprawiłem :biggrin: Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam panowie jak po świętach będziecie się umawiać chętnie i ja się spotkam oczywiście jeżeli można,bo niestety ale wiek maturalny miałem 20 lat temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 A Witamy Cię nowy kolego :) wiek się nie liczy ,są z nami Ci starsi i Ci młodsi :) poprosimy imię i numer telefonu do Ciebie ... Ponieważ ostatnio odbyło się to drogą sms'ową . Miło ,że nas coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szybki 81 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich.Wczoraj zaproponowałem wylot na impezę w wawce, w najbliższy weekend no i oczywiście potwierdziłem swoją obecność.Dopiero dziś na chłodno do mnie dotarło, że to będą święta, a ja będę poza wawą :-(Sorry Panowie za pomyłkę. Witam panowie jak po świętach będziecie się umawiać chętnie i ja się spotkam oczywiście jeżeli można,bo niestety ale wiek maturalny miałem 20 lat temu. Pozdrawiam Cze Tak jak danon93 napisał wiek nie ma znaczenia, (ja np. msm lat 31) liczy się tylko pasja i chęć wspólnych wypadów. Więc zapraszamy tel. i imię ułatwi kontakt. Szczeguły pomysłu mssz we ecześniejszych postach. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Co myślicie o tym aby odstawić naszego kolege z forum?? aby zmienił swój stan cywilny w asyście naszych motocykli:) ?? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/152713-obstawa-slubu-12052012/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahafzr Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Dzięki moje imię to Jacek tel. 531873173. Oczywiście tak samo jak kolega Szybki 81 święta poza Wa-wą, ale sezon dopiero się zaczyna i wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam witamjak milo zobaczyc ze temat ktory sie załozyło prawie rok temu dalej dziala i rozwija sie.Ciesze sie ze z naszych okolic jest coraz wiecj motocyklistow , jak tylko pogoda sie poprawi chetnie sie z wami spotkam na jakies polataniektórys z kolegow zaproponowal wyjazd na bemowo całą ekipą , świetny pomysłustalcie godzine i skad start , pewnie spod M1 pozdrawiam lewa w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam :) Kolego podaj tylko numer telefonu i swoje imię będzie nam łatwiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ..ujowa pogoda na Święta się szykuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon93 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No nie całkiem :P http://pogoda.onet.pl/1,3,38,miasto.html tutaj jest najbardziej sprawdzająca się pogoda :) myślę ze na Częstochowę będzie super:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Mówię o tym weekendzie 6-8 stopni to lipa.Oby jutro nie lało bo jestem umówiny na założenie nowych opon.Kiedy wreszcie 20 stopni i słońce ???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi