Reynevan Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 że mi się nie spieszy,ogłoszenie narazie tylko na forumie... Moto na początku roku 2010 przeszło gruntowny remont,wymienione zostało: Nowa korba Hot Rods i wyważenie wału Nowy tłok kuty Wossner wraz z pierścieniami itd. Honowanie cylindra,wszystko spasowane na 0.06mm Nowy łańcuszek rozrządu Tourmax Nowe zawory wydechowe PROX i dotarte wszystkie zawory Wszystkie sprężyny zaworowe oraz uszczelniacze nowe Manualny napinacz łańcuszka rozrządu Nowe uszczelki,swiece,oleje i inne duperele wszystko to kosztowało ponad 2500 zł Do tego motocykl posiada: Owiewka przednia Polisport Błotnik przedni Polisport (elastyczny) Manetki żelowe ProGrip Osłony przednich amortyzatorów ProGrip Wydech White-Brothers E-Series 250$ Sportowy wałek Rozrządu HOT CAMS 250$ Poszycie siedzenia Honda Blackbird Racing(bardzo Dobrze trzyma się tyłka) Okleina Blackbird Racing Klamka sprzęgła wzmacniana RFX Szeroka aluminiowa kierownica z grubymi ściankami Na początku 2011 wymienione Łożyska w przednim kole (SKF) Simering na wałku zdawczym Linka sprzęgła Zębatka zdawcza Błotnik Przedni Olej,świeca itd. foty http://www.bikepics....suzuki/97xr400/ zarejestrowana,opłacona,aktualnie się z nią pokłóciłem-tym samym ten temat,cena jaka mnie interesuje to 8000-za mniej nie oddam... Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi