Redas Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 Jedz do Kozy niech ci sprzeda tylna opone 16 od Japonca bo ma w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 5 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2004 16 mu sie nie sprzyda bo on ma TS i styłu tez jest 18. pozdro @ Aha tylnią opone mam firmy swallow (czy jakos tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 z tyłu jest 16 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 no to w takim razie muj kumpel ma nieorginalna felge sorka za bład pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 spox :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi