Mi^Mori Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 F4 jest dużo wygodniejsza, sama nią osobiście jeżdżę. Nie narzekam, nawet na dłuższą trasę. Miałam okazję także przysiadać się do RR i uważam że jest ona mimo wszystko mniej wygodna. Na pewno będzie ona nie wygodna dla pasażera. Ja pomimo tego że nie posiadam narządów płciowych męskich :D mogę powiedzieć że bolało mnie co nie co po RR ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 zaluj ze nie posiadasz. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi^Mori Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 nie załuje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi