bullet_0 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 WitamMam nadzieję, że post jest w odpowiednim dziale. Poszukuję motocyklisty, któremu we Wrocławiu w czwartek 25.08.11 przed wjazdem na wiadukt zwiało kask (orzeszek) - w celu zwrotu oczywiście. Kierowca jechał czymś ciężkim - jakiś cruiser / może harley, miał zielone i pojechał - czekałem tam trochę czasu ale nie zawrócił.W każdym razie, gdyby któryś z kolegów pochwalił się, że zgubił po drodze to proszę o kontakt na fieber(malpka)o2.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zwiało? Chyba go raczej mało elegancko wyrzucił. Skoro kask ma chronić głowę podczas uderzenia, to chyba nie powinien spadać od podmuchów wiatru? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelot Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zwiało? Chyba go raczej mało elegancko wyrzucił. Skoro kask ma chronić głowę podczas uderzenia, to chyba nie powinien spadać od podmuchów wiatru? Przeciez kask nie spadl z glowy kierowcy. Kask dla pasazera poprostu zle zamocowany odpadl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullet_0 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zwiało?Przeciez kask nie spadl z glowy kierowcy. No właśnie zwiało z głowy bo nie miał go zapiętego pod brodą.Jak mu go zaczęło podwiewać to chciał ręką przytrzymać ale nie zdążył - tylko nie wiem dlaczego się nie zatrzymał lub nie zawrócił skoro go chciał łapać.No cóż, orzeszek leży na półce i czeka, pisałem w kilku innych miejscach, może się trafi właściciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi