viperPL Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 HI! Wie ktos z Was gdzie mozna dostac uzywane spodenki w Szczecinie lub Gorzowie ? Wiem , wiem ... są komisy moto gdzie czasami takie zeczy sie znajduje, aczkolwiek nie ma tam za wiele tego.Jesli zna ktos namiary na jakiegos czlowieka który handluje uzywanymi ubrankami na moto w w/w miastach do bardzo prosze o namiary. Na allegro jest troszke tego no ale kupowanie ubranka przez internet wiaze sie ze sporym ryzykiem. Ps. Chodzi mi dokladnie o spodnie skórzane z protektorami -- no i czarne oczywiscie :smile2: z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Stary, Ty nie wiesz skąd się biorą używane ciuchy motocyklowe w "dobrym stanie" na wtórnym rynku ???!!! Opowiem Ci jedną krótką historię którą mi opowiedział znajomy, a jemu jego znajomy. Wracali chłopaki z zachodu na swoich sportowych maszynach i jak to zwykle bywa wracali na resztkach paliwa a kasa na żarło skończyła się duuuużo wcześniej :ehz: Jak wjechali do strefy złotówkowej pierwsze co zrobili to najedli się za te dni co głodowali. Ruszyli w drogę i .... w pewnej chwili jeden z nich wali po heblach i pędem w najbliższe krzaki 8O . Niestety nie wyrobił :) :) Po pewnym czasie na wtórnym rynku pokazał się w sprzedaży całkiem nowy i całkiem tani kombinezon motocyklowy, po praniu .... Przed kupnem powąchaj dobrze :mrgreen: :mrgreen: ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 1 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 .. nie chce wydac ostatniej kasy na nowe spodnie, wakacje są :) . Mam nadzieje ze nie trafie na takie gacie "po przejsciach" hehe pzdr. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 sprawdz u Tuleckiego Suzuki na gumiencach przed przejazdem kolejowym w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 1 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Ok , podjade tam jutro. Zagladasz moze czasamo do malego warsztatu na kolumba ? jadąc od pętli tramwajowej czy tez myjni tunelowej w strone PKP po prawej stronie na wysokosci firmy zajmującej sie foliami jest maly warsztacik moto. Bywasz moze tam czasami ? widac tam jakies "lachmany" namoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 nie nigdy tam nie bylem.......ciezko mi powiedziec czy maja tam jakies ciuchy.....mozesz przy okazji podjechac do Monkiewicza przy dworcu ale nie wiem czy ma on jakies ciuchy z drugiej rekii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Jadąc od Gorzowa w kierunku na Ponazn jest m. Trzebiszewo, tam jest salon YAMAHY-SUZUKI i tam można znaleźć jakieś uzywane ciuszki. Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi