Kwieiceń Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam, piszę ponieważ wezwał mnie do tego mój obywatelski obowiązek. Otóż w mojej parafii 4 IX organizowany jest festyn parafialny z okazji odpustu. Mój Proboszcz x. Rafał Pierzchała ( niektórym znany w motocyklowym poznańskim światku z racji że zawsze odprawia w Poznaniu Msze na rozpoczęcie i zakończenie sezonu) prosił o wsparcie motocyklistów. Chodzi o przyjechanie na plac Kościoła i zorganizowanie "mini zlotu" czy też raczej happeningu polegającego na pokazaniu ludziom że jesteśmy na drogach i nasza jazda nie polega tylko na jeżdzeniu na jednym kole i straszeniu staruszek Ale że raczej jesteśmy dla siebie wsparciem i łączy nas wspólna pasja. Jeśli są osoby chętne to serdecznie zapraszam:) Proboszcz wymyślił wjazd motocykli o godz 20.10 na plan terenu przy Kościele - ul Kartuska 33 Poznań- Podolany. Im będzie nas więcej tym będzie z pewnością weselej. Pozdrawiam i ufam że do zobaczenia:) Kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leocratus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jak tylko udam mi się zrobić moto wbijam:). Do zobaczyska. Cytuj :: freerider - tak po prostu :: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwieiceń Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ok zapraszam :) Jak mówiłem im więcej nas tym będzie ciekawiej o wiele , także jeśli możecie proszę o poinformowanie swoich znajomych żeby Podolany aż się trzęsły od naszej ilości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwieiceń Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jeśli są zainteresowani to spotkanie proponuję o godzinie 20.00 na parkingu przy szkole podstawowej nr 62 na Podolnach. Ufam że do zobaczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A dokładna data kiedy to ma być? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A dokładna data kiedy to ma być? :crossy:nie wierze . Kolego jak ci to już na rożnych forach pisali - ogarnij się i zerknij np na temat posta albo np chyba dosyć jasno data wynika z takiego kawałka tekstu Otóż w mojej parafii 4 IX organizowany jest festyn parafialny z okazji odpustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi