tymbarczki83 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Według Mina Seong Kim Hyundai w niedługim czasie rozpocznie produkcję motocykli. Przy okazji można zobaczyć jak owe dzieło miałoby wyglądać http://www.motocykle.v10.pl/Czy,Hyundai,zacznie,produkowac,motocykle,66193.htmlConcept bike rządzi się swoimi prawami jednak jakoś nie jestem do niego przekonany. Najbardziej chyba odrzuca mnie tutaj klatka...mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 To tylko obrazek, ot wizja typa na monitorku, to nawet nie jest fizyczny przed produkcyjny model :) Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 najbardziej rzuca się w oczy kombi suzuki :) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 (edytowane) Myslę, że S-ka jest nieprzypadkowo, pewnie kooperacja, technologia z Suzuki. Jak dla mnie fajny pomysł z tą klatką, jeśli to dla poprawienia bezpieczeństwa to jestem za (tym bardziej za, że pomykam puszką spod znaku H :) ). Edytowane 2 Września 2011 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funny Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Mi sie nawet podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi