PEQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam.Otóż mam 13 lat i chce kupić Apirlie RS 50 , mam 154 cm wzrostu i niewiem czy ona bedzie na mnie pasowała tzn. czy dostane nogi do ziemi ? Nigdy nie siadałem na Aprilie wiec niewiem . Pozdrawiam PEQ. Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez PEQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dostaniesz do ziemi spokojnie. Inna sprawa, że podpieranie się nogami nie przynosi zaszczytu. Utrudniać życie może wyścigowa pozycja. Ale tylko na początku. Szybko się przyzwyczaisz.Zyczę powodzenia. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEQ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dziękuje ,bardzo mi się przyda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuNo97 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 hymm.... ja bym niezabardzo polecił mam 15 lat i 184cm i dlamnie jest a w sam raz :D możesz nie dostawać rękoma do kierownicy ;)ja bym jednak zrezygnował z rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi