artur-suz-wawa Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 hej jasneee przetłumacz kobiecie ze chcesz przelozyc zakupy ....he he heale postaram sie o 12 byc gotowy ,ktorą trasa lecicie kierunek wegrow , wyszkow to moja strona wawy , ale w razie co to mam tel do frezji , jakos sie zdzwonimy i moze na trasie sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metaxa Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 szkoda że tak pozno przeczytałam...pozostaje mi życzyć udanej przejażdzki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ja tez nie dalem rady szkodaaaa , mam nadzieje ze bylo fajniemoze na nastepna niedziele , tylko trzeba wczesniej sie ustawicpozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Hej, Artur sorry, ale nie dało rady przełożyć godziny startu, szczególnie o kilka godzin do przodu W przyszłości postaram się zamieszczać informację wcześniej, chociaż czasami wychodzi "spontan", tak ja dzisiaj :icon_biggrin: Jeżeli chcecie, puśćcie mi na PW wasze numery telefonów, to będzie łatwiej się z Wami kontaktować (Frezji i Grean_Pea już mam). Co do zakupów - no fakt, nie pomyślałem, że jedziesz z lepszą połową, w takim razie faktycznie nie było szans na odwołanie :flesje: Ale to nic straconego, pogoda może się jeszcze utrzyma na wypady i będzie okazja powtórzyć. Na marginesie widać już początki polskiej, złotej jesieni na trasie i trzeba będzie coraz bardziej uważać na zalegające liście, szczególnie po deszczu … Szerokości i przyczepności :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 :) witajcie, co powiecie na latanie w niedzielę? Sprawdzałam pogodę ma być słonecznie:) z racji mojego braku znajomości okolic Warszawy może ma ktoś pomysł na trasę?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja pewnie się ruszę, ale jeszcze nie wiem czy Sobota, czy Niedziela - prognozę sprawdzę dopiero w Piątek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loczy Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To ja zacznę od wielkiego Dzień Dobry wszystkim bo to mój pierwszy post na forum :D Chętnie przyłączę się do niedzielnego latania. Niestety nie pomogę w doborze trasy bo nigdy nie byłem dobry z topografii Wa-wy i okolic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ja jestem za tą niedziele mam cala wolną wiec dołączam , tylko gdzie???może Kazimierz ??? zresztą byle gdzie aby przed siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) Miejsc jest kilka i tak np.: - na zachód można zwiedzić: Pałac w Guzowie Skansen Wsi Łowickiej - na południe: Ruiny Zamku w Czersku Odwiedzić Warkę nad Pilicą - na wschód i północ: Węgrowski Zalew Okolice Zegrza z Pałacem Edytowane 21 Września 2011 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jestem za tym aby jechać na zachód.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 (edytowane) To ja mam propozycję na następującą trasę - w sumie ok. 250 km, więc nawet mniej zaprawieni powinni sobie w niej dać radę :icon_biggrin: Start - Stacja LUK Oil na Puławskiej przy Decathlon'ie, np. godz. 10:00 następnie przejazd do:- Czerska (do zwiedzenia Ruiny Zamku w Czersku, postój na kawkę)- Łowicza (dla zainteresowanych Skansen Wsi Łowickiej, dla głodomorów obiad w Karczmie)- Guzowa (Ruiny Pałacu Sobańskich, nie liczyłbym na wejście, ale można je obejrzeć z zewnątrz)- Powrót do punktu startu. Całość trasy, wraz z postojami nie powinna nam zająć więcej, niż 7-8 godz. / oczywiście liczę turystyczną prędkość przelotową 90 - 120 km/h, bo przy takiej można pooglądać widoczki :crossy: Plan Trasy Co do terminu Sobota/Niedziela proponuje ostatecznie zdecydować w Piątek, po sprawdzaniu prognozy pogody :flesje: Jeżeli ktoś jest zdeklarowany na 100%, może puścić mi numer swojego tel. na PW, będzie łatwiej się dogadać ... Edytowane 21 Września 2011 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technotop Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam! Bardzo chetnie dolacze w sobote albo w niedziele, jestem z Piaseczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam! Bardzo chetnie dolacze w sobote albo w niedziele, jestem z Piaseczna Nie ma problemu - zresztą zapraszam Wszystkich, warunkiem będzie jedynie stawienie się w umówionym miejscu o umówionej porze, na spóźnialskich czekam 15 min i stawiają obiad :flesje: Na razie prognozy są sprzyjające na cały weekend, aczkolwiek w Niedzielę ma być kilka stopni więcej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 niedziele poproszę.... plisssss bo w sobotę nie dam rady ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam wszystkich, Ponieważ prognozy zapowiadają się ciut lepiej na Niedzielę 25.09 i jest kilka osób, którym ten termin bardziej pasuje zatem ustalamy zbiórkę chętnych / oczywiście wszyscy są mile widziani, warunkiem jest tylko stawienie się na: Stacja LUK Oil na ul. Puławskiej (przy Decathlon’ie), Niedziela godz. 10:00 Na spóźnialskich czekamy max. 15 min. i ruszamy w trasę / najwyżej nas dogonią na pierwszym postoju :crossy: Tym, którzy przesłali mi numery tel. roześlę jeszcze informację SMS’em. Pozdrawiam i do zobaczenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi