MYCHA75 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) A jak pogoda będzie ok, w niedzielę ok. 17-tej zapraszam na spokojną przejażdżkę w stronę Warki, połączoną z Mszą w Kościele w Rozniszewie o godz. 18-tej. Msza oczywiście zwyczajna, wiejska, nie-motocyklowa, ale dobry pretekst by sobie pojeździć :).Kościółek fajnie położony, na uboczu, często tam specjalnie jeżdżę z Piaseczna na Mszę niedzielną, czas ok. 30 minut, potem przez Warkę powrót do Piaseczna. W zeszłą niedzielę było super. Wierzących i praktykujących katolików z okolicy Piaseczna zapraszam do miłego towarzystwa :D . Edytowane 12 Lipca 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgeb Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 (edytowane) kto ma chęć na przejażdżkę w sobote kierunek południowy Kazimierz okolice ? Jak południe to lepiej na południowy zachód bardziej. W Kazimierzu ma padać po południu.Mi chodzi od jakiegoś czasu traska: Wawa - Grójec - Nowe Miasto nad Pilicą - Drzewica (fajny zamek) - Fryszerka (rybka w starym młynie) - Rawa Mazowiecka (zamek książąt mazowieckich) - Guzów (pałac) - Paprotnia - Wawa Szykuje się jutro ładna pogoda na śmiganko Edytowane 12 Lipca 2013 przez kgeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 fajna traska ale to na cały dzień a ja tak bardziej na 2-3 godzinki no i pogoda dziś nie bardzo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Pogoda fajna. Smigamy? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Przez całą noc ma padać (i pada), ciekawe co będzie rano :mellow: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kgeb Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Przez całą noc ma padać (i pada), ciekawe co będzie rano :mellow: . Jutro od rana ma cały dzień suchutko być, po upojnej nocy.Ktoś chętny na Drzewicę, Rawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Z Drzewicy fana droga w stronę Gielniowa.W Gielniowie skręt na Gałki i potem Huta niestety trzeba zawracać do Gałek i na Mechlin.Dobry asfalt i kręty. Z Mechlina w stronę Przysuchy i kierunek Szydłowiec.Super dorga.Pusto, stare lasy :) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FazerNDM Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ktos ma ochote dzisiaj polatac? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Polatane.Czersk - Warka - Wilga - PiasecznoJutro znowu na zamek :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 To forum już chyba umarło taka ładna pogoda i zero propozycji na wspólną przejażdżkę :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Pogoda nawet trochę zbyt ładna. Ja już wolę przy temperaturze +5 jeździć niż przy +35. Ja tam jutro mogę gdzieś śmignąć wczesnym popołudniem nawet do wieczora Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Na krótkie spodenki i rękaw da się jeździć w takie upały , niestety dziś ja nie mogłem polatać zbyt długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ano ....W taka pogode to tylko krotkie spodenki i rekaw + sandaly lub Yaponki ale .......Życie jest jedno. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja dziś też odpuszczam. Jak nie muszę to nie jeżdżę w taką pogodę. Myslałem, że będzie choć ciut chłodniej. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja niestety musiałem wczoraj pojeździć - na rano przegląd, koniec o 13-tej - wracając w texach upociłem się za dwóch :mad: . Wczorajsza sauna to było coś wyjątkowego... ale dziś już 10 stopni mniej i przyjemnie wietrzy :). Do końca tygodnia mam urlop i na płd planuję przejażdżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi