-lisio- Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 We wtorek to może i bym się skusił bo w środę do roboty po urlopie :sad: więc wieczorem musiałbym wrócić. Dobrze, że nie za szybko bo ja też szybko nie lubię :cool: . Wstępnie możesz mnie liczyć do ekipy, chyba że coś by się pozmieniało to będę informował na bieżąco. Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 (edytowane) Ktoś może na dziś popołudniem ok. 16/17-tej mała włóczęga z Piaseczna na płd, Warka/Magnuszew?Preferencje na nie marudzących przy stałej prędkości 80-100 km/h ;). Edytowane 15 Czerwca 2013 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 witamktos chetny na poranne przewietrzenie moto?Pozdrawiam :-) Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 oki, pisze wczesniej aby zapytac czy ktos jest chetny polatac w sob lub nd 29/30.06? Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 A może ktoś chętny na niedzielę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 niedziela mnie pasuje...tymczasem ktos chetny na jutro wieczor jak dopisze pogoda? Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 powitać :-) wybiera się ktoś na poniższe: Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja się na zlot nie wybieram, bo zlotów nie trawię.Ale jak będzie pogoda to na wietrzenie motocykla chętnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jeszcze chwilka i momencik i na Serock czas sie zapedzic :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 wybiera się ktoś na zlot do Leska w ten weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Lajtowe smiganko nad Zalew Sulejowski moze z opcja noclegu.Start jutro koło 10 rano Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Hejo, jutro przed południem wybieram się na chwilkę tu poniżej, traska 84 km w jedną stronę na miejscu tyle co pokręcić się trochę, zjeść kiełbaskę i powrót, grunt to się przejechać :). Mój numer 693 448 dziewięć cztery dwa, gdyby ktoś chciał się przyłączyć :crossy: . Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisWaw Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Za późno przeczytałem. Szkoda. Ale może w tygodniu udałoby się zabrać ekipę i podjechać gdzieś w okolice na tymbarka. Ma być trochę chłodniej to chyba na plus? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 mi pasuje w tygodniu kwestia tylko godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 kto ma chęć na przejażdżkę w sobote kierunek południowy Kazimierz okolice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi