-lisio- Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Mi też się podobało, chociaż jak dla mnie mogło być odrobinkę szybciej. Jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko temu, dam namiary na Waszą grupę mojemu kuzynowi na Virago 535. Jeździ bardzo spokojnie i jest z dolnego Mokotowa tak więc miałby bardzo blisko polatać z Wami. Co do spalania to też chyba pobiłem rekord, chociaż jeszcze nie tankowałem po przejażdżce to mam zrobione 300 km i jeszcze prawie ćwiara zbiornika :) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Oj tam szybciej, wiedziałeś na co się piszesz :rolleyes: . Kuzyn jak ma ochotę, niech pisze i się ustawia, może ja albo kto inny dołączy do niego :) .Wszyscy bardzo spokojni jeźdźcy mile widziani; oby tylko licznik miał wyskalowany w km :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Kolejny weekend tuż :).Macie jakieś plany moturowe na sobotę lub niedzielę? :ph34r: Edytowane 24 Maja 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Jeszcze nie wiem, ale wczoraj miałem trochę czasu i zrobiłem mały wypad do Czerwińska n.Wisłą, Wyszogrodu i wracałem do Piaseczna przez Żelazową Wolę i Grodzisk. Tak więc 230 km nabiłem na koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Macie jakieś plany moturowe na sobotę lub niedzielę? :ph34r: Sobotę mam niestety zajętą, ale w NIEDZIELĘ do 15:00 bardzo chętnie się gdzieś wypuszczę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Kurcze, Daruś, też właśnie tą trasę miałem ochotę przejechać następną :). Jakbyś miał ochotę się gdzieś wypuścić jutro (sobota), daj znać na kom. Będę rano rozmyślał nad trasą...Co do niedzieli to ja jeszcze nie wiem, zbyt odległy termin, no i zwykle spędzam go z lubą, ale może coś się wykluje :rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) ... i zwykle spędzam go z lubą, ale może coś się wykluje :rolleyes: . Ja w ten weekend dla odmiany spędzam Sobotę grill'owo, a w Niedzielę jadę się przewietrzyć :biggrin:. W planach miałem wypad w Bieszczady razem z BlackWolf'em, ale niestety sprawy służbowe mi nie pozwoliły ... Będę puszczał jeszcze SMS'a do wszystkich znajomych, jak się jednak zdecydujesz, daj znać. No i oczywiście zapraszam wszystkich chętnych na niedzielne przewietrzenie :crossy: Start - powiedzmy Niedziela godz. 8:30, stacja Luk Oil skrzyżowanie ul Puławska / Energetyczna (przy Decathlon'ie) Edytowane 26 Maja 2012 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Jak dla mnie sporo za wcześnie, człowiek w niedzielę chce się wyspać, o 8.30 pewnie dopiero wstanę :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No i kolejne 250 km nawinięte na licznik :crossy: Podziękowania za towarzystwo dla BlackWolf’a i trzymam kciuki za Twój wypad na zlot za tydzień :lalag: Dla reszty, która się nie zdążyła załapać, lub ogarnęło ich niedzielne lenistwo ;) pokazuje mapę przejazdu. Całość trasy (z przystankami na tankowanie oraz kawę w Kazimierzu) zajęła nam coś ok. 5 h. 30 min. - przelecieliśmy trasą 79 do Góry Kalwarii, przeskoczyliśmy Wisłę trasą 50 i zjechaliśmy na drogę nr 801, która doprowadziła nas prawie do samego celu, czyli Dęblina i Kazimierza Dolnego. Polecam przelecieć się prawą stroną Wisły, bo chociaż co prawda jakość asfaltu na 801’ce pozostawia wiele do życzenia, widoki to rekompensują (w kilku miejscach droga wręcz ociera się o rzekę). Zahaczyliśmy po drodze o Dęblin i Szkołą Orląt, aby docelowo zjechać na przysłowiową kawkę w Kazimierzu Dolnym. Na marginesie uważajcie na miejscową policję, wlepiającą mandaty za postój na samym rynku - bezpieczne miejsce parkingowe znajdziecie z lewej strony Parafii św. Jana Chrzciciela i św. Bartłomieja Apostoła. Powrót przywitał nas deszczem, Wisłę przeskoczyliśmy w Puławach, potem trasą 738 oraz 48 do Kozienic, by na koniec trasą nr 79 dojechać z powrotem do Piaseczna i tym samym zamknąć pętlę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 8-9 czerwca wypad do Ząbkowic Śląskich na "Potworny Zlot " ( czyba jest to na trasie z Wrocławia do Kudowy ) , ogladanie meczu Polska-Grecja na dużym telebimie i zwiedzanie okolic. 8 czerwca rano wyjazd z Piaseczna , a 9 czerwca powrót ( chyba, ze zdecydujemy wracać 10 czerwca ). Szukam chętych. Pogoda ma być super. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 (edytowane) 8-9 czerwca wypad do Ząbkowic Śląskich na "Potworny Zlot " Ja w tym terminie planuje wypad do MRU (tylko na 3 dni), jak opracuje plan - wrzucę na forum / Ale jak mi nie wypali, to się chętnie podłącze na "konkurencyjną wyprawę" :biggrin: Możesz puścić więcej informacji, co to za zlot, jakie koszty, itd ? Dodane 28.05.2012 Plan wypadu 3 dniowego do MRU i kilku innych atrakcji TUTAJ (broń Boże nie robie komkurencji, ot poprostu zbieg terminów :cool:) Edytowane 28 Maja 2012 przez Gandalf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wiecej informacji jest tutaj:http://motofrankenstein.pl/wp-content/uploads/2012/05/plakat_2012.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 30 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 (edytowane) Przynajmniej jest w czym wybierać i kierunek mniej więcej podobny :)Ja bym dorzucił trzecią opcję - zlot TDM w Oberwiesenthal DE, ale to raczej tylko dla motorków TDM :rolleyes: . Edytowane 30 Maja 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Mycha, już nie mieszaj, bo skończy sie tak, że każdy pojedzie w swoją stronę. A nie o to chodzi. Od przybytku głowa boli. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Pany z piaseczna sprawdzilibyscie mi te moto http://otomoto.pl/kawasaki-z-z750s-M3212391.html na flaszke napewno sie znajdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi