MYCHA75 Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Niestety, dopiero przed 20-tą wróciłem z pracy, wcześniej jeszcze auto w serwisie, a w domu nie miałem już siły na wycieczkę moto. Czasem jak wracam z roboty (pracuję na Żeraniu w Wa-wie, ponad godzinę Wisłostradą), to mam już dość i niechętnie wyciągam moto, szczególnie pod koniec tygodnia :sad: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Rozumiem, ja też tak czasem mam. Dzisiaj byłem na spacerku Piaseczno- Grójec- rózne zadupia-Warka-Magnuszew-Czersk-Góra Kalwaria-Piaseczno. Nie było chetnych, więc objechałem to samotnie. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Chyba tutaj jest kilka Szadoł. Więc zajrzyjcie na poniższą stronę. Spotkanie 23 czerwca o godz. 12.00 forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153623-male-spotkanko-naszych-szadolek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Jeśli dziś popołudniem (ok 18-tej) nie będzie padać, mam zamiar wybrać się na jakąś włóczęgę po okolicy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Mycha, a może w sobotę lub niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Sobota jutro jak najbardziej, planuję pojeździć, bo pogoda, wszystko na to wskazuje, ma być super. Wstępnie kierunek łomżyńsko-nadbiebrzański :). Na niedzielę mam już zadany wyjazd rodzinny na wieś, więc sobota musi wystarczyć. Ale póki co dziś wieczór też chętnie popyrkam, może też masz ochotę, albo ktoś jeszcze, od ok. 18-tej ze 2 godzinki można pojeździć po okolicy (unikając głównych tras i Polaków weekendowych wyjazdów). Edytowane 18 Maja 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Co do dzisiaj to jeszcze nie wiem, ale sobota jest ok, tylko, że ja w sobotę o 16.00 muszę być w okolicach Nadarzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Jak będziesz wiedział, daj znać najlepiej smsem na komórę :cool: .Co do soboty to się jeszcze zobaczy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Panowie mozna dolączyć w sobotę? Moze cos na szybko da się zorganizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Oczywiście :) .Lubisz kierunek płn-wschodni? :rolleyes: Edytowane 18 Maja 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Mycha może jakiś konkret zapodasz- jakąś traskę którą można byłoby zrobić jutro. Planowane miejsce zbiórki, godzinka itd. Jako ojciec-założyciel tematu masz w końcu jakieś obowiązki ;) Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezja110 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Panwie ja niestety odpadam.... niezapowiedziani goście... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Organizacja nigdy nie była moją najlepszą stroną :blush: .Nie ma konkretnej trasy, chcę po prostu jechać przed siebie, na trasie czasem przystanąć, wypić, pojeść, a poza tym tylko patrzyć, wdychać i podziwiać :)Wyjazd ok. 10 tej z Piaseczna, kierunek ogólny płn-wschód -> Góra Kalwaria, Kołbiel, [50]-tką przez Łochów do Broku, potem (albo wcześniej) do dogadania, np. wzdłuż Bugu na wschód, odbicie na płd. i dalej. Mapa do ręki i coś się wymyśli, tylko zeby wyjechać z domu :). I żeby wrócić jak słońce nie będzie za nisko, żeby wracało się na zachód wygodnie (i żeby Daruś, i ile pojedzie, zdążył do Nadarzyna na 16-ta, choć kiepsko to widzę przy tym kierunku :rolleyes: ).-lisio- i jak, pasuje Ci taka przejażdżka? :)frezja - szkoda ze nie możesz :( Proponuję zbiórkę w Piasecznie na rynku (parking pod Kościołem św. Anny, łatwo trafić, vis-a-vis fontanny), albo Irena Eris Piaseczno (wpisać w Zumi i wyjdzie lokalizacja).Jak ktos ma ochotę dołączyć poproszę o sms (nr w profilu). Edytowane 19 Maja 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Wielki dzięki uczestnikom dzisiejszej wycieczki (-lisio- / Daruś / MK) za super towarzystwo i wspólną jazdę :).Pogoda była fantastyczna. Mam nadzieję, że bezpiecznie dotarliście do domu.Wyszło mi na liczniku w sumie nieco ponad 290 km.Od Ostrowi Maz. jechaliśmy z -lisiem- nieco szybciej niż wcześniej :rolleyes: , obawiałem się o większe spalanie, ale wyszło jak powinno, całe 4,07 l/100km.Mały koment do naszych mazowieckich dróg - fajne są, ale strasznie proste :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Dzięki za wypad. Ja wracałem do W-wy przez Wyszków trasa, aż się prosiła o podkręcenie manetki, i tak też zrobiłem. Tak więc dojechałem szybciej niż planowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi