yamro Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Straszna mgła, jak nie przejdzie to ze śmigania nici, bo pinlocka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zrobiłem dziś krótką traskę - Linin, Królewski Las, Czersk, Warka, Magnuszew, Linin - jakieś 80 km w półtorej godziny. Na początku było fajnie, ale potem w sumie zmarzłem... Podtankowałem moto i wstawiłem do garażu, a kombizenon na hak. Idzie zima nieodwołalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 U mnie to samo, też już zimowanie i akumulator wymontowany. Tylny kapeć do roboty na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Czy ktoś wie którego dnia jest otwarcie sezonu na Bemowie bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xytras Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 podobno 13.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreft Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witajcie w nowym sezonie :-) Pozdrawiam wszystkich znajomych i ... mam nadzieję, że w tym roku również gdzieś sie wybierzemy. Ja już przegoniłem swoją Suzi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur-suz-wawa Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Darioo - tu masz link do imprezywww.otwarciesezonu.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 13.04 kiepsko mam drugie zmiany trzeba iść zaklepać sobie wolne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Witam ! znam trasę jest fajna, do zobaczenia w drodze. Edytowane 19 Marca 2013 przez roman144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Heja, też znam kilka przyjemnych trasek wkoło komina, Konstancin i okolice, Zalesie, mam ulubioną miejscówkę - grobla nad Wisłą za Gassami, tylko niech wreszcie przyjdzie ta wiosna!... :icon_rolleyes: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman144 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Gassy znam tam odpoczywam i łowie ryby, to do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREG1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam wszystkich :) o której się zaczyna zlocik na Bemowie pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreft Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 jeszcze tydzień....mam nadzieje, że nie dłużej ;-) ciśnienie rośnie ...oj rośnie :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 pewnie cośppppppp dobre chyba jakoś koło 14 choć nie wiem czemu stronka przestała działać mam tylko nadzieje że pogoda dopisze i zniknie ten cholerny śnieg :angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mai Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dzisiaj odpaliłam swojego Virażego, przejechałam co prawda całe 3 metry w garażu :icon_rolleyes:, bo tuż za wyjazdem teren przypomina jeszcze Alaskę, ale teraz już wiosna musi pzyjść :). :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj ... bo Motocykl to stan umysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi