Daruś Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Zróbmy czary mary i niech pogoda motocyklowa wróci. Kręci mnie na jakąś jazdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Może w niedzielę? Ponoć ma być ciepło, na 2-3 godzinki po okolicy bym się wyrwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Dziś też pogoda niczego sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ano ....W sloncu to i nawet +14 jest. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 I dlatego własnie było dziś tak przyjemnie na dwóch kółkach :). Choć pod koniec zimnawo...Wyszło ok. 80 km na kółko Piaseczno - Góra Kalwaria - Grójec - Piaseczno. Po drodze było nawet kilka LWG.Jak się prognoza sprawdzi, jutro też na moto :cool: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No to dzisiaj nawet jeszcze ladniej ....+15 w slonku i wiatru nie ma ....Zazdraszczam Wam strasznie :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tak, wczoraj pięknie, ciepło i słonecznie, prawdziwie motocyklowa złota polska jesień. Ok. dwugodzinna wycieczka na Warkę i Mniszew (fajnie że wreszcie nowy asfalt położyli tam we wsi), ok. 100 km i naprawdę sporo LWG tym razem :buttrock:. Do następnego weekenda i żeby śniegiem nie posypało :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 witam a ja w niedzielę 11.11 wykręciłem niewiele może, około 100mil ale było bardzo przyjemnie i wielu kolegów na motocyklach spotkałem, w Dniu Niepodległości sama przyjemność pokręcić się na moto :-)Pozdrawiam Was wszystkich !!!P.S. Mam nadzieje, że to nie ostatni weekend w tym roku, chciałbym w najbliższy również pośmigać, jak ktoś chętny i pogoda dopisze to zapraszam Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 A gdzie podróżowałeś Piero?Jeśli weekend będzie ładny, piszę się na spokojną przejażdżkę za miasto, ale nie po mieście bo to żadna przyjemność się turlać od świateł do świateł :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 (edytowane) Cześć Mycha :-)Dawno się nie kontaktowaliśmy, kręciłem się w okolicach Góry KalwariiW sobotę pracuję ale w niedzielę można wyskoczyć chociaż na 2-3 godzinki Miło Cię znowu Mycha słyszeć !!! :-)Pzdr Edytowane 16 Listopada 2012 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Póki co poczytać :). Mi też miło :).Też bym chciał pojeździć w niedzielę, ale patrząc dziś za okno, jeśli pogoda się utrzyma to pewno nie będzie możliwości, temperatura około zera i wilgotno/mgliście. Ale zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Może w ten weekend? Ma być ok 8-9 stopni, słońca wprawdzie brak ale i raczej bez opadów. Może da radę na krótką przejażdżkę po okolicy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Spiszmy się rano w niedzielę na forum albo przez PM, bo szczerze to mnie korci pobujać się krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Jak na razie pogoda miodzio, wiec ..... kolejny raz zazdraszczam smigajacym na moto :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ja juz swoje cacko oddałem do rozbiórki na zimę, ale by sie polatało jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi