Skocz do zawartości

Wwa Powsin, Konstancin, Piaseczno

MYCHA75
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

-lisio- : jak się małżonce udał maraton? Nie jest to aby Agnieszka Ciołek? :rolleyes:

Btw, jak na ilość startujących obcokrajowców ten maraton powinien się nazywać Międzynarodowym Maratonem Warszawskim; zanim przeczytałem, że wygrał Kenijczyk to myślałem, że to impreza tylko dla Warszawiaków ;).

Małżonka dobiegła w czasie coś ok 4:30, w dobrym zdrowiu. Co do startujących to na drugim i trzecim miejscu byli Polacy. Co prawda drugi- mimo, że Polak karnacją był bardzo zbliżony do zwycięzcy :) . A co do startujących to jak na każdym biegu jest to impreza międzynarodowa, przyznasz chyba, że jakby np. Maraton Komandosa mogli biegać tylko mieszkańcy Lublińca albo w Dębnie tylko mieszkańcy Dębna to frekfencja byłaby słaba.

jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;)

W sobotę o 10 rano lecimy do Kazimierza- jak ktoś chętny to niech pisze. Na razie mała ekipa wśród przyjaciół , ale jak coś to zapraszamy :P Powrót w niedzielę.

MOTORBIKE STREET TERROR WARSAW

Warszawiacy czekamy na Was !!!

https://www.facebook.com/MotorbikeStreetTerrorWarsaw?ref=hl

Jest lepsza alternatywa :)

W sobotę dokładnie w południe przy kościele w Starej Iwicznej k.Piaseczna jest coroczna motocyklowa Msza św połączona ze spotkaniem przy kiełbaskach i herbacie.

Jak ktoś chętny do pomocy w pracach przy ogarnięciu terenu, zagrabieniu liści, przygotowaniu ołtarza itp. zaproszony jest od godz. 8.30-9.00, a pozostali o porze dowolnej :).

A do Kazimierza można tez polecieć po Mszy :P.

Edytowane przez MYCHA75

W sumie sam nie wiem czy coś straciliście, bo tez w końcu nie pojechałem :(. Rano miałem jakąś nagłą deprechę i odpuściłem, dopiero po południu zebrałem się na moto ale już na inny kierunek. A sobota była pięknym jesiennym dniem, po porannych mżawkach niebo się rozjaśniło i pogoda do wieczora była jak marzenie (słońce, lekkie chmurki, 20 stC.).

Oby najbliższy weekend był podobny. Jeśli ktoś myśli o jakimś przyjemnie rozkosznym turlaniu z Piaseczna i okolic, niech zapodaje :).

A co Was zagnało tak w bok do Linina? :)

I z jaką średnią v lecieliście? Do Białowieży i z powrotem to całkiem sporo jak na późną porę roku. Godziny wyjazdu mieliście wczesne, albo wracaliście po zmroku?

Edytowane przez MYCHA75

Do Linina to ja, bo tu mieszkam :) A faktycznie wracaliśmy po zmroku, w sporej mgle i to już nie była taka frajda :) Z kołbieli do domu to praktycznie na światła tira przede mną jechałem, bo tak bezpieczniej niż wyprzedzać, Gęba mię wymarzła od podnoszenia zaparowanej szybki, bo pinlocka nie kupiłem...