MYCHA75 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Hej, późno ale może ktoś zainteresowany przeczyta, dziś k. południa ybieram się na przejażdżkę z Piaseczna spod Ireny Eris, kierunek najpewniej Kozienice-Kazimierz. Prędkość jak zwykle 90-100/h, żadnych cyrków, a po drodze obiad i przystanki ;). Jakby ktoś to zapraszam, tel/sms w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jeśli pogoda dopisze, w tą niedzielę przed południem wycieczka z Piaseczna w kierunku Kampinos, organizują motocykliści ze Starej Iwicznej, powrót na Mszę o 18-tej w Iwicznej :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Mycha, ale o której wyjazd i z jakiej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 21 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) Spotkanie ma być o 11.30 na stacji Orlen w Piasecznie przy światłach, a o 12tej wyjazd i kierunek na Kampinos.Grupkę poprowadzić ma kolega Olek, i ponoć może być też jakiś kawałek szutru. Dystans ok. 200 km. Edytowane 21 Września 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Nie wiem jeszcze jak u mnie z niedzielą , ale jak bedę miał czas to przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Może i ja się wybiorę... Zobaczymy, jak mi dziś pójdzie w robocie. Niestety poszło słabo i została mi jeszcze kupa pracy na dziś. Także następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Spieszę przekazać, że wycieczka się udała :). Mijane krainy malownicze, a pogoda fantastyczna, dużo słońca, w miarę ciepło (ale bez podpinek już się nie obyło). Wprawdzie silny wiatr przeszkadzał w jeździe, szczególnie wczesnym popołudniem i w rejonie Nadarzyn-Leszno, na szczęście później się uspokoiło. Uczestników było sześciu, motocykle 2 x V-strom 650, XT660, Fazer FZ8, Transalp i moja TDMka, trasa z Piaseczna wiodła przez Nadarzyn, Brwinów, Biskupice (przerwa i parę fotek cykniętych na winklach), Błonie, Leszno, potem gdzieś w połowie drogi między wsiami Aleksandrów i Cybulice Duże odbiliśmy w lewo w wąski, kiepski asfalt biegnący parę km brzegiem Puszczy Kampinoskiej, a później skręt w prawo w szuter leśny (na północ od wsi Górki), który zawiódł nas w końcu do Secymina nad Wisłą (miejsce, gdzie kiedyś był ponoć wojskowy most pontonowy). Stamtąd ruszyliśmy żółtą szosą (podłej jakości) na zachód i południe do Sochaczewa, gdzie jedliśmy obiad na rynku. Stamtąd droga nr 50 na płd.-wsch. przecinając autostradę A2 przed Żyrardowem, przez Tarczyn wróciliśmy do St.Iwicznej. Czas: dokładnie 5 godzin, około 200 km, kilka dłuższych postojów, prędkość przeciętnie 90-100/h, w porywach do 120-140/h. Szkoda, że Was nie było. I szkoda, że to już ostatnia wycieczka grupy z Iwicznej w tym sezonie :). Edytowane 24 Września 2012 przez MYCHA75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Również żałuję. Niestety work... Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPRINTGT2010 Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wtam kolegów Bikers'ów! Mieszkam w okolicy więc też się chętnie przyłączę do wspólnych "spacerków" Pogoda jeszcze dopisuje - więc może uda się zorganizować jakiś wypad. PozdrawiamSprint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eL.Lisa Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A będziecie na Warszawskim pożegnaniu sezonu w sobotę? Cytuj MOTORBIKE STREET TERROR WARSAW Warszawiacy czekamy na Was !!! https://www.facebook.com/MotorbikeStreetTerrorWarsaw?ref=hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mnie nie będzie, takie spędy to nie moje klimaty, ale życzę przyjemnej zabawy :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Jutro chwila czasu, może jest ktoś chętny na mały wypad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja bym pojeździł, ale żona maraton biegnie w Warszawie i muszę jej bidoniki na trasie podawać ;) Dziś trochę przewietrzyłem maszynę Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariooo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 witam was ja też chętnie się pisze na jakiś rozruch kółek jestem z pod piaseczna więc prawie każdy kierunek mi pasuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dariooo: jak będziesz się gdzieś wybierał, napisz na forum, a może mi będzie pasować :). -lisio- : jak się małżonce udał maraton? Nie jest to aby Agnieszka Ciołek? :rolleyes:Btw, jak na ilość startujących obcokrajowców ten maraton powinien się nazywać Międzynarodowym Maratonem Warszawskim; zanim przeczytałem, że wygrał Kenijczyk to myślałem, że to impreza tylko dla Warszawiaków ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi