Daruś Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Yamro, wcześniej to dam radę tylko na wypady jedniodniowe. Może w niedzielę 15 albo w tygodniu środa, czwartek lub piątek. O Kotlinie Kłodzkiej myslałem,że może wyskoczyć z plecaczkiem, który do Wrocławia doleciałby samolotem a dalej na moto ( dzisiaj pogadam na ten temat ) . Może i twój plecaczek dałby się skusić. Bilet Warszawa-Wrocław-Warszawa kosztuje 240 zł.Kargulo, może jednak . Mam jeden wolny kask dla Twojej pasażerki. Możnaby jechać na trasie : Wrocław -Ząbkowice Śląskie - Kamieniec Ząbkowicki - Złoty Stok - Kłodzko - Szczytna - Kudowa Zdrój - coś w Czechach - Srebrna Góra - Osówka - Książ- Wrocław. Nie wiem ile to km i jak to jest dokładnie rozmieszczone po trasie , można coś zmodyfikować. Propozycja.1 dzień - dojazd do Wrocławia ( dolot plecaczków samolotem lub dojazd samochodem ).i dojazd na moto do Zabkowic Śląskich ( ok 80 km )2 dzień- na moto Ząbkowice- Kamieniec Ząbkowicki-Złoty Stok-Kłodzko-Duszniki Zdrój- Kudowa Zdrój- (CZ) Nachod - ( CZ )Trutnov , tam nocleg trasa ok 110 km3 dzień- na moto Trutnov- (CZ) Libec- Kamienna Góra- Książ-Świdnica-Wrocław trasa ok 110 km4 dzień - zwiedzanie Wrocławia i powrót do W-wy ( samolot/samochód/moto do wyboru )Termin 26-29 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 własnie dodałem dwa pozostałe filmiki , także trzy dni - trzy filmiki. Zapraszam na bloga: http://pkarwowski.pl/moto/?p=257 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam,czy jest na forum ktoś z Powsina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Niedziela 15 lipca może jakaś mała trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja się piszę, możnaby się nawet po wawie trochę pobujać. Ale jak masz inny pomysł to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Yamro, nie mam pomyslu. Może po wawie , ale można też gdzieś wyskoczyć tak ok 9.00- byśmy ruszyli. Może Mrągowo tam jakiś nowy amfiteatr zrobili, albo Mikołajki, a może Lublin. Nie wiem pomyśl i zdzwońmy się. Może Kargulo by się podłączył i może ktoś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 No to zapraszamy też innych, to widzę że wyprawa na cały dzionek się szykuje. Pasi jak najbardziej. Zdzwonka wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Ja to nie dam rady. Jutro pracuje caly dzien Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Udała się Wam wycieczka wczoraj?Nie zmoczyło? Pogoda była rewelacyjna choć wieczorem padało :). Ja żoną się tylko w dwójkę poturlaliśmy ok 16-tej na obiadek do knajpy w Grabowie n/Pilicą i do Kościoła w Rozniszewie, raptem ok. 100 km i zdążyliśmy suchym kołem zanim sina chmura przykryła Piaseczno, a właściwie to do mieszkania weszliśmy i lunęło :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 My się bujnęliśmy nad Zegrze na rybkę (mrożoną, bo raczej nikt soli w Zegrzu nie złowił :). Było spoko, ani kropli deszczu nie zauważyliśmy.Dawaj znać na forum, to się poturlamy większym składem. No i cały czas zbieramy chętnych w Kotlinę Kłodzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Yamro, podobno ten sklep na ul. Kijowskiej ma dobre ceny , ale nie wiem jak z asortymentem. I mam jeszcze adresy 2 innych sklepów. Tak więc któregoś dnia można tam podskoczyć. W tym tygodniu wypisuje urlop na Kotlinę, obym tylko jeszcze plecaczka przekonał aby pojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Daruś, a który weekend w Kotlinę, najbliższy czy jeszcze za tydzień planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 26-29 lipca, ale jeszcze nie wiem na 100%. Może sie okazać, że nic nie wypali. Wówczas możnaby wyskoczyć gdzieś na 2 dni tj. 28-29 lipca. Ten najbliższy weekend wygospodarowałbym może jeden dzień ( pewnie niedzielę ) to można znów wyskoczyć gdzieś na tzw rybkę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Jutro planuje mały wypad na południe od W-wy. Jest ktoś chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Dzięki Daruś za wspólną jazdę. A oto trasa, jaką pokonaliśmy: http://maps.google.com/maps?saddr=G%C3%B3ra+Kalwaria,+Polska&daddr=Dziecin%C3%B3w,+Polska+to:Osieck,+Polska+to:%C5%81uk%C3%B3w,+Polska+to:Radzy%C5%84+Podlaski,+Polska+to:%C5%81uk%C3%B3w,+Polska+to:Trasa+807+to:Maciejowice,+garwoli%C5%84ski,+Mazowieckie,+Polska+to:Dziecin%C3%B3w,+Polska+to:G%C3%B3ra+Kalwaria,+Polska&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.673214,22.074606&spn=0.445403,1.352692&sll=51.875875,21.89974&sspn=0.886801,2.705383&geocode=FRIZGQMdabhDASmJ_J5B8NcYRzHTwpv7upJKNQ%3BFfUhGQMdndJEASkDSiM3adcYRzENtpmzu0jrdw%3BFcvyGAMd28pGASknVNZVQdAYRzHUaPfsZ1mcUw%3BFXZYGAMdsIlVASlrA4TDXP8hRzHHH0eXbJXoQA%3BFYvlFQMdWxpZASl5ki2mGRkiRzFJaTvXWRE-Ow%3BFXZYGAMdsIlVASlrA4TDXP8hRzHHH0eXbJXoQA%3BFRqkFgMd_FNPAQ%3BFZLBFAMdfeFIASn5BfLYH5UYRzEty3ULkKvc2A%3BFfUhGQMdndJEASkDSiM3adcYRzENtpmzu0jrdw%3BFRIZGQMdabhDASmJ_J5B8NcYRzHTwpv7upJKNQ&oq=%C5%BCelec&t=v&mra=dme&mrsp=6&sz=9&z=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi