Daruś Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Słowo wyprawa oznacza "odcinek czasu, w którym poruszamy się z jednego miejsca do drugiego" . Nie czepiaj się Majkelpl :rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Aaaaaaa , spoko :biggrin:Bo tez juz chcialbym gdzies z ziomalami wybrac sie na jakas wyprawe :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 majkelpl, wiesz dla Macka wyprawa jest do Syberii a dla nas/ mnie wyprawa jest w pieszczadymoze Maciek zrobił w swoim zyciu tysiące kilometrów motocyklem, ja zrobiłem raptem 2 tysiące i ten ta wyprawa w Bieszczady dla mnie była "wielka wyprawą" :) wyprawa 1. «udanie się dokądś w celu naukowym, turystycznym lub wojennym i masz racje czepiasz się :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Kargulo, pamietaj o filmiku dla mnie z tej wyprawy/wypadu w Bieszczady ,i planujemy następną trasę. Co powiesz o Kotlinie Kłodzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 pamiętam , pamiętam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja mam ochotę wybrać się w celu wojennym :)A na poważnie - Kotlina Kłodzka w najbliższą niedzielę - poniedziałek - wtorek u mnie jak najbardziej do zrobienia. Czyli to byłby 15-17 lipca. Daruś, daj znaka jak u ciebie z robotą. Kargulo, dasz radę? Powalcz o jakiś urlopik. Kto jeszcze byłby chętny w tym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Niestety kilka minut temu okazało się, że 15-17 lipca u mnie odpada :banghead: ( nie bedę miał urlopu ). Pewnie 22- 24 lipca, lub jeśli mój plecaczek będzie miał ochotę także jechać to 25-28 lipca. Do czwartku bedę wiedział. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 http://pkarwowski.pl/moto/?p=257 link do filmiku z pierwszego dnia wyprawy do Lipska, zapraszam do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Widze ze Travelersi organizowali ....To i striptease byl .... jak zwykle super. :icon_razz:Czekamy na cd. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 czy striptease był to nie wiemy, a przynajmnie nie było w piątek :)w sobote rano ruszyliśmy w dalszą drogę nie zostawalismy na sobote wieczór, a szkoda ze wzgledu na ten schow o ile był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Z tego co widziałem, to nie Travelersi organizowali a Pirates of Roads. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Hmmmm ....Na bramce i na wjezdzie Travelersi stali, ale moze i Piraci organizatorami byli. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Kargulo, bardzo ładny film i dobrze, że nie nakreciłeś kilku innych ciekawych sekwencji. Kotlina Kłodzka 26-29 lipca. Co o tym myślicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja w lipcu to juz nie dam rady ( praca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Daruś, u mnie do zrobienia. Ale jeszcze wcześniej bym gdzieś pojechał też, bo mnie nosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi