Daruś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 No to trzeba gdzieś polatać. Tylko nie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piero8 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) leci ktoś z Szanownych Kolegów do Jedlińska 7 lub 8 lipca??? Dajcie cynka na priv... Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Piero8 Cytuj Piero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 leci ktoś z Szanownych Kolegów do Jedlińska 7 lub 8 lipca??? Dajcie cynka na priv... Piero, Ja niestety odpadam - moja praca zdecydowała za mnie o przełożeniu wyjazdu w Lubuskie o tydzień i 6-8 Lipca będę w rejonach Świebodzina, Zielonej Góry, itp. Jeżeli masz ochotę, możesz się z nami zabrać (jest już kilka chętnych osób, noclegi będę załatwiał w połowie tygodnia ;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A dla mnie 7-8 lipca to początek długiego urlopu i pewnie przygotowania do wyjazdu nad morze z żoneczką (jedziemy katamaranem), więc w weekend nie będę ryzykował dalekich wypraw :). A czy jutro lub pojutrze jakaś wycieczka za miasto? Wprawdzie zapowiedzi są upalno-burzowe :(, ale jeśli nie byłoby za dużej patelni, to np. na obiad do Warki czy Potyczy można by skoczyć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCHA75 Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dupa zbita i weekend w plecy, kto zamawiał taką pogodę ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 6 lipca planuje wypad w Bieszczady ( na 2 dni ) na MotoCountry do Leska . Ruszam o 8.00 ze stacji LukOil obok Dehatlonu w Piasecznie. Kto chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jak nie wypali wypad w Lubuskie, to ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jak nie wypali wypad w Lubuskie, to ja :) Zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 to chętni do Leska, bysmy sie zgadali jutro i sie spotkali przed wyjazdem w piątek. Ja będę sie jutro kontaktował z Darusiem i przejade się do niego obgadać sprawe. Także do zdwonienia . mój tel w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 OK, w takim razie wyjazd do MRU przekładam... Zdzwonka jutro po południu będę wiedział, na czym stoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamro Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Daruś, kargulo - dzięki, megawyprawa! Do następnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 kto sie nie zdecydował to niech załuje, niedługo filmik z wyprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daruś Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wyprawa była fantastyczna. Dzięki chłopaki. Chętnie już dzisiaj pojechałbym na następną , tylko wolny czas jest przeszkodą. Yamro, Kargulo szykować wolny czas i jedziemy. W drodze powrotnej z Bieszczad myślałem o Jurze Krak-Częst lub tak jak rozmawialismy w Lesku, może Kotlina Kłodzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargulo Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 spoko tylko z czasem trzeba sie dogadać jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Wyprawa była fantastyczna. Dzięki chłopaki. Panowie, sorry jak sie moze czepie ale .... co to za slowo tu w Waszych ustach "wyprawa" ?A nie ... przejazdzka czy tez wypad na moto ? Wyprawe to robi Maciek na WLA z 42 do Syberii .... sam :crossy:Watek tu gdzies na forum .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi