nielot5 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam mam problem ponieważ kupiłem okazyjnie suzuki rg 80 i nie chce mi odpalić paliwo jest tylko wczoraj zauważyłem że do aparatu zapłonowego nie idą żadne kabelki w związku z tym mam pytanie jakie kabelki trzeba podłączyć do aparatu zapłonowego i czy ktoś wie jaka może być przyczyna że nie chce odpalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 pewnie łańcuch się skończył :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 http://www.japanmotors.jun.pl/printview.php?t=215&start=0&sid=5f971969a8a7853c017790ea05efc7b6 PS: 10sekund szukania Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi