mlodygti16 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kompletny wydech czyli kolektory też. Do tego konkretny filtr i kilka godzin zabawy na hamowni. Drobna poprawa będzie. Spodziewaj się większego zużycia paliwa. Po co Ci więcej osiągów? Wykorzystałeś obecny zestaw w 100%? Szczególnie podwozie i hamulce? Na którym torze latasz? nie o tego.widze ze humor dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 slyszalem ze akrapovic daje 12 koni z kazdych 50 koni w motocyklu, podczas gdy yoshimura tylko 9,5poszukaj akrapa. Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodygti16 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tylko ze brat juz wyslal z angli paczke i juz odwrotu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Oddal się w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie wiem czemu ale widząc w nick`u literki "gti" a potem czytając o zwiększeniu osiągów ściga, jakoś tak na myśl przychodzą spodnie dresowe z 4 paskami i japonki. Też tak macie? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie, mi przychodzi do głowy, krótkie spodenki w kratkę, skarpetki białe, adidaski i góra od dresu :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie wiem czemu ale widząc w nick`u literki "gti" a potem czytając o zwiększeniu osiągów ściga, jakoś tak na myśl przychodzą spodnie dresowe z 4 paskami i japonki. Też tak macie? Nie, mi przychodzi do głowy, krótkie spodenki w kratkę, skarpetki białe, adidaski i góra od dresu :D Od razu widać co gdzie modne jest. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Szaki, wczoraj widziałem taką grupkę koło nas na Plaży Wilanów ......... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Właśnie podsunełeś mi plan. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wczoraj byłem, mimo deszczu było super, polecam Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi