nurider Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Witamczeka mnie wyjazd do Chorwacji i szukam ubezpieczenia na wypadek awarii na drodze - rozwalony alternator, linka sprzęgła itp. proszę o opinie o ubezpieczalniach - jaką wybrać z dobra opcją holowania lub naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocian7074 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Mój kolega wykupił sobie pakiecik "Starter Assistance Classic" w http://www.starter24.pl/ dotyczy tylko Polski, ale można wykupić na Europę.Jeśli chodzi o obsługę to kiedyś kumplowi padł akumulator pod domem i nie było problemu żeby przyjechali i odpalili auto. Najlepiej jakbyś zadzwonił do nich i dowiedział się jak to wszystko wygląda lub poczytał trochę na ich stronie.ja osobiście się w temat jeszcze nie zagłębiałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyleta Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 sprawdz axa direct dla motocykli - można wybrać ubezp. na obszar Europy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja przed chwilą przetestowałem Wartę. Działa ... aczkolwiek był myk ... do 100km.Załapałem się o piczy włos.Gość wjechał mi w dupsko przyczepki i zdemolował przyczepę i samochód.Na samochód mam AC więc zakładam że nie ma ograniczeń co do odległości.Na przyczepę tylko OC z Assistance. Na lawetę trafiła przyczepka, samochód o własnych siłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi