bols2 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 szkoda ze nie chodzi mi link ale moze bys przynajmniej napisał o cio chodzi i cio z nią zrobiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2004 link chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2004 No jush po kłopotach zajżałem i musze powiedziec ze jestem pod wrażeniem fajna motorynka ,oraz stronka tesh fajna 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Ta 1 jawka to cudo poprostu zaje***** jakbym tylkoe wiedzial z kad wziac takie owiewki i mialnbym boszke i spawarke to bym się tego podjął a najlepiej jakbym z tym kolesiem to przerabial :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Cześc.Obiecałem kiedyś dalsze zdjecia mojej przerobionej Jawki.Troche to trwało bo nie miałem netu wiec sorry za opoznienie.Osobiście uwazam że można z Jawki zrobić wiecej niż ta moja ale po co kusic los bo za wiekszą ingerencję w konstrukcję motorka mozna oberwać od gliniarzy.Aha-jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 W tej Jawce podobają mi się tylko Opony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Kamil>masz racje bo mi też sie najbardziej podobają.Przeróbki są tak przemyslane żeby był tylko stylizowany na enduro.Wiesz co by trzeba było porobić przy tym motorku zeby zrobic z niego naprawde maszyne warta poswiecenia wiekszej uwagi? np. ta pomaranczowa Jawka jest tego przykładem.Przerobione dosłownie wszystko ale jaki efekt koncowy.Uważam ze moj nie zalicza sie do najpiekniejszych i po czesci zgadzam sie z krytyczną opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 Jak dla mnie jest ok - piękna nie jest, ale brzydka też nie. Żeby po lesie pojeździć będzie dobra, tylko mógłbyś podnieść wyżej wydech, jak to ktoś wcześniej napisał, bo możesz łatwo o coś zahaczyć i będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 MI to bardziej scigacza przypomina :twisted: Ale maszyna fajna żucajaca sie w oczy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 no fajna tylko trzeba uwarzać zeby w lesie koła nie zgubic ;d Żart; -)Zmień Amorki , pomaluj , wychromuj felgi i 0 rdzy ,lub zrob tak jak ja mam ogara ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arni Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 jeżeli chodzi o wydech to nie bardzo wiem co z nim zrobić (uciać ! :D).nie bardzo jest miejsce żeby go gdzies wyzej wypuścic a kolanko z silnika też jest w troche nieszczesliwym położeniu.Co do malowani to jeszcze bede to robił ale z wizualnych przeróbek to juz koniec.Teraz mam na oku Jawe 175.Zgadnijcie na co ja przerobie? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 4 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2004 NO :evil: Ja się tylko dziwię PO co tak wszyscy Siedzenia mocno wyginają ( można ale troche .... ) w niektórych sisonach tak wygninają że lampa świeci zamiast czeronym do tyłu to do góry a białym do tyłu :) BLECH .............. CO do JAWKI na zdjęciu nr 1/ TO jest JAWKA 555 CZYLI ta sTARA z MAŁYM TŁUMIKIEM I ZE SZTYWNYM TYŁEM :( :D :smile2: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2004 Teraz mam na oku Jawe 175.Zgadnijcie na co ja przerobie? ;P Na motorower ?? :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi