Witas Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Tak jak napisalem w poscie w temacie głównym, niestety strasznie tam spamujecie :P i szybko odszedł w niepamięć: Witam,wakacje w pelni i na pewno jakies plany juz macie, dlatego chce sie przypomniec ;) 19 sierpnia (piatek) o godz. 17:00 bierzemy z Karo slub :) Bedzie super jezeli uda sie zorganizowac dla nas obstawe motocyklowa. Slub odbedzie sie w Osiecznej w klasztorze oo. Franciszkanów. Trasa obstawy bedzie z Osiecznej do palacu w Racocie.Fajnie bylo by zorganizowac przejazd tak, zeby wylaczac skrzyzowania na czas przejazdu gosci, zreszta wiecie o co chodzi :) Dla uczestnikow przewidziane upominki, podobnie jak 2 lata temu :flesje: W razie pytan piszcie do mnie lub PaleSatana, który jest druzba Czy ktos jeszcze jest zainteresowany oprocz Ario (dzieki :D ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Wstępnie to ja się piszę Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Może już będe swoją bialą kolubryną więc Panne młodą moge zabrać :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba wojewodzki Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Super bedzie nam bardzo milo, mam nadzieje ze pogoda dopisze...Upominki juz czekaja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mam do Ciebie 102 kilometry także jeszcze się zastanowię - jak pogoda będzie dobra to może się przelecę moją białą bestią :icon_twisted: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A twoja "biała bestia" umie cofać się w czasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 hahahahahahahahaa !!!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi