Herdi Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) No to że gaxniki to wiem, wywlokę dzisiaj pirometr z szafy :) a świeczki każda inna. dzisiaj wsadzę też nowe ale mi się wydaje zę go tak strasznie zalewa bo dysze duże a filtr std. może bez pojedzie zobaczymy. Rzyciłem temat bo szukam kierunku a nie zeby znowu jak z Zephirem walczyć tygodniami ;). Może ktoś miał taki przypadek i już przetarł ścieżkę. Nie daje mi spokoju ten 3 gaźnik. Edytowane 17 Lutego 2015 przez Herdi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Bez filtra to może w ogóle nie banglać , raczej opuść iglice i poszukaj gdzieś w układzie obrotów jałowych . Jedna świeczka troche lepiej , reszta na bogato.Sprawdź w kostce modułu czy sygnał z tps-a tam dociera .A jak jedzie na wysokich obrotach pod obciążeniem ?Tetowałes go na paliwie z baku czy całkowicie nowym ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi