LORD VADER Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Ta , kurtka alpinestars za 5 stów , ja tez widzaiłem pendrajwy sandiska 16GB po 3 dolce . Buty alpine kosztują półtora kafla a co dopiero kurtka lub całe kombi .Dziwne że na ebaju amerykańskim kombi kosztuje 2000USD :laugh: Kupiłbym taka jupe od gościa, wział FV i podjebał do celnego , niech mu zrobią jesień sredniowiecza z dupy.Z drugiej strony - jezeli alpine nie zalatwił sobie prawnika to póki co gówno mu zrobią . Nie daj z siebie robic wała , jezeli masz ograniczony budzet , to kup coś co przynajmniej nie udaje markowego produktu . A jak qrwa nie wierzysz że to podróby to naskrob emaila do alpinestars.com i poinformuj ze polak ma cuda za 1/10 wartości produktu. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Wystarczy zobaczyć na stronie astars ze takich kurtek w ogóle nie produkują :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi