t_imon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam wszystkim:) Powiedzcie mi prosze ktoredy najlepiej jechac do Lodzi z Wroclawia na motocyklu?? 1. normalnie trasa nr 82. Ostrzeszow-->Blaszki-->Warta-->Szadek3. Ostrow-->Kalisz-->Konin i A2 nr 3 jest o 40-50km dluzsza od 1 i 2. najbardziej zastanawia mnie nr 2 czy drogi tam sa w miare, poniewaz nie ma tam wiele fotoradarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja się jeszcze wymądrze, że opcja 3 zawiera postój na opłate:( cały kawałek konin-łódź 16,53 kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 (edytowane) o i bardzo Ci dziekuje za to wymadrzanie sie :) wiec 3 napewno odpada. teraz pytanie 1 czy 2?? Edytowane 11 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emdżej Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja autem jechałem opcją nr 2Mały ruch, droga przez wiochy, ale ogólnie jechało się dobrze. Na pewno nie ma tego tłoku, który masz na 8-ce. Ale jak dokładnie wygląda nawierzchnia z pozycji moto nie wiem bo nie jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ja też do Łodzi do tej pory latałem puszką (trasa nr 2), ale myśle, że na moto też będzie ok. Asfalt w granicach normy- oczywiście trafiają się gorsze odcinki ale i winkle ładne. Myśle, że na turystyczny przelot w sam raz.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeden pies.W ósemce nic złego nie ma, za to można zdrowo zapie**alać, potem 14 podobnie. Dla motonga żadna różnica, choć główne drogi w tym przypadku = lepsza nawierzchnia. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) zgadza sie z Toba Iwo co do 8 tylko ze tam jest chyba z 40 radarow na trasie do Lodzi :D wiec tak czy inaczej musisz na nich zwalniac ;) (czytaj - na tych, ktore lapia Cie od tylu:) Edytowane 12 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 podegnij tablice, albo uczyń ją mocno nieczytelną podegnij tablice, albo uczyń ją mocno nieczytelną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi