Niuniek21 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam, mam ETZ od niedawna i zadziwia mnie to że gdy ja odpalę to brzęczy starter i nie wiem czy to tak ma być, lub może coś jest źle złożone ?Proszę o Pomoc z góry Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wygląda to tak jakby starter nie odbijał do końca. Musisz to rozebrać i ogarnąć. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niuniek21 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ale on właśnie odbija do końca i to nawet bardzo dobrze. Ma ktoś jakieś inne pomysły co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 A rozebrałeś chociaż i sprawdziłeś co się dzieje z mechanizmem? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niuniek21 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tak, i jest wszystko złożone dobrze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nie może być dobrze skoro brzęczy. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Też tak miałem oglądnij dobrze wszystko w środku. Coś jest nie tak. Może nie odbija do samego końca. Nie pamiętam już jak to tam wyglądało w środku :) KIedy to się mz bawiłem Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi