Paru94 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wczoraj byłem w salonie yamahy, zamówiłem Yamahe YZF R125 malowanie w kolorze niebieskim na rok 2011,chyba najładniejsze ze wszystkich - taka moja opinia. Sprzedawca powiedzial mi ze moze go przywiozą w sobote ale zeby nie robic nadziei prawdopodobnie poniedziałek bo ten kolor sprowadzają z innego salonu :) jestem strasznie zadowolony i pozdrawiam lewa w góre :crossy:Foty dodam jak je zrobie gdy pojade zapłacić lub jak mi go przywiozą :) Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Pewnie niebieska najfajniejsza.Będą foty będziemy gratulowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 będą, będą tylko to czekanie..:D ale najpozniej poniedzialek więc dam rade :icon_razz: Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 No Yamaszka juz u mnie :) W tym zamotaniu nie mialem czasu zrobić zdjęć ale zaraz postaram sie zrobić i dzis wrzuce :D Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Gratulacje :)Lej zdjęcia ,pal sprzeta puki ładna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) http://s1.img.pl/a/61141 - link do albumu :) Zdjęcia zrobione tel więc jakość średnio zła :P No pogoda oby sie taka utrzymywała przez całe wakacje a niestety wyjechac nie moge bo zarejstrować i ubezpieczyć trzeba :crossy: Edytowane 12 Lipca 2011 przez Paru94 Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakh Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Śliczny ;) pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Podziękował :) Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek321 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ślicznotka. Szerokości życzę. Oglądałem taką w salonie w kolorze białym i muszę powiedzieć że zrobiła na mnie duże wrażenie. Lewa w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 fajny pewnie sporo kosztował :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creatorpl Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 też się zastanawiam ostatnio nad yzf r125 tylko ja chcę kolor czarny i myślę czy lepiej 2010 czy 2011, na żywo widziałem tylko 2011 więc nie znam za bardzo różnicy i nie wiem czy warto dopłacać te 2000 do modelu '11 a motorku gratuluje : p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho33 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Ja też chciałem zakupić yamahę 125 w salonie yamahy w czechowicach dziedzicach -ale jak gościu powiedział mi że poniektóre modele yamahy składają w chinach to sobie darowałem -kupiłem starszego który na pewno był składany w Japoni-pozdrawiam szerokości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi