aftys6 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Zlot Biłgkoraj 2011 Czy ktoś się wybiera w tym roku ??Czy ktoś z grupy Radawcowo - Biłgorajowej się szykuje ;D bo nie wiem ile taniego wina kupić ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja się wybieram, ze znajomymi. Ze względu na pogodę może nas być od 2~20 Może się spotkamy. Co charakterystycznego w Twojej Deauville jest, abym mógł poznać na zlocie ;) Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Ja się wybieram, ze znajomymi. Ze względu na pogodę może nas być od 2~20 Może się spotkamy. Co charakterystycznego w Twojej Deauville jest, abym mógł poznać na zlocie ;) Jest zielona, zazwyczaj brudna ;pTablice na LLB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi