qurim Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witka! Polecam super zlot w kuj.-pom. Zeszłego roku byłem na ich pierwszym Atomowym, było prze-zajebiście. Pomimo burz, wichur i deszczu ludzie zjechali z najdalszych zakątków PL a nawet z zagramanicy. http://www.fenixbydgoszcz.pl/ Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Podbijam temacik, zlot już w nachodzący weekend. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi