barka Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam mam taką oponę Pirelli Diablo super corsa ma dość dużo mięsa ale po dokładniejszych oględzinach zobaczyłem takie coś na bocznej ściance odchodzi jakby guma. Co wy mówicie nadaje się do jazdy czy raczej na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Jest przegrzana musisz się z nią pożegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Raczej wygląda to na mechaniczne uszkodzenie na krawężniku na ten przykład.Jednakże efekt jest ten sam...wypada zmienić bo nie wiadomo co z poszyciem się stało. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 smietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 do stuntu da radę, na ulice nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 e tam, ja bym polatał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 A po czym poznałeś że jest przegrzana? Bo na zdjęciu to średnio widać. P.s Opona na śmietnik.Tak na szybko spojrzałem ale objawem przegrzania opony jest separacja(rozwarstwianie się opony).Może i to uszkodzenie mechaniczne jednak na dole pod uszkodzeniem tez jak by się coś z nią działo i moim zdaniem sie rozwarstwia,trzeba by ją zdjąć i zobaczyć.Ale to bez znaczenia jest do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barka Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 a ma może ktoś z was używane opony w dobrym stanie. A co mówicie o tych z allegro bo są w dobrej kasie nowe np power pilot skąd oni maja w takiej kasie jakieś podróby czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi