koleś Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 czy nikt na tym forze nie ma mz250 ? :D proszę pomóżcie mi ! jak podłączyć kabelki w zwykłym zapłonie(platynowym)te co idą od kostki do silnika napiszcie jaki kolor kabelka przychodzi do jakiego oznaczenia (np.czarny do V )napewno wiecie o które mi chodzi ! :) trzeba tylko odkręcić pokrywę i widać !!!!!!!!!!! :eek2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 www.mz.data-end.pl tam masz ładny schemat instalacji na pewno sobie poradzisz Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleś Opublikowano 27 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 tam tego nie ma !! poprostu niech ktoś (ten kto ma mz250)odkręci pokrywe i powie jak jest!jaki kolor kabla idzie do którego oznaczenia !!inne kable nie dochądzą do silnika :D czy to takie trudne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuk Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 Przy zwyklym zaplonie idą tak przewody:kondensator-zacisk cewki zaplonowejod wzbudzenia alternatora-bezpieczniktrzy przewody fazowe- do faz na prostownikuno i jeszcze zostaje jeden przewod masowyNa kolorach ci nie pomogę bo instalacje robiłem sam i nie sugeruj sie kolorami .Podłocz napiecie dotych przewodów nawet z bateryjki 9V i przy pomocy zaroweczki sprawdzisz ktory przewod jest od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 27 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2004 to co ty masz modul zaplonowy i podlaczasz go pod zwykly przerywacz ?? tak sie chyba nie da albo elektronik albo zwykly wtedy cala elektronike wywalasz lacznie z modulem zaplonowym (kostka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi