Ciemny Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 oki to ja melduje sie o 16 :) na stacji i to mi sie podoba rachu ciachu i po strachu :) nr dostalem wrazie czego bede dzwonil :) kto jutro jeszcze rusza z umówionej stacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick63 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja bym chetnie pojechał ale niestety nie dam rady pogodzić wyjazdu z przygotowaniami do imprezy, za rok nie odpuszczę. Powodzenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bardzo fajny zlot choć brakowało mi wejściówek na zwierzyniec itp. atrakcje. Jedyne co mnie baardzo zasmuciło to, to że ktoś ukradł mi światło odblaskowe od orginalnego kufra i oderwał pół emblematu V-Strom z kufra centralnego. W dzień, w sobotę. Smutne, że to zapewne motocyklista, którego takiego Stroma z kuframi ma. Pozwolicie: Oby Ci ręce odpadły ciulu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Bardzo fajny zlot choć brakowało mi wejściówek na zwierzyniec itp. atrakcje. Jedyne co mnie baardzo zasmuciło to, to że ktoś ukradł mi światło odblaskowe od orginalnego kufra i oderwał pół emblematu V-Strom z kufra centralnego. W dzień, w sobotę. Smutne, że to zapewne motocyklista, którego takiego Stroma z kuframi ma. Pozwolicie: Oby Ci ręce odpadły ciulu! i niech się stanie!!!a park maszyn miał być ...uwaga.....Monitorowany (patrz plakat z imprezy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bylo swietnie jak zawsze... organizacja na wysokim poziomie :lalag: Plusy:- nowe pole namiotowe - blisko sceny,- niedzielna, regeneracyjna jajecznica smazona na boczku :icon_mrgreen: Minusy:- bylo mniej budek toitoi. Fotki --> TUTAJ Podobalo mi sie tez to, jak chlopaki z gremium skutecznie uciszyli debila, ktory na polu namiotowym katowal sprzeta chyba z godzine i olewal wszystkie prosby/grozby przebywajacych na polu kolegow. Zdrowko! Robcio :wink: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny13 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Za rok nie daruję sobie i muszę być. Toż to moje rodzinne strony. Synek podrośnie to może czasu wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) Bylo swietnie jak zawsze... organizacja na wysokim poziomie :lalag: Plusy:- nowe pole namiotowe - blisko sceny,- niedzielna, regeneracyjna jajecznica smazona na boczku :icon_mrgreen: Minusy:- bylo mniej budek toitoi. Fotki --> TUTAJ Podobalo mi sie tez to, jak chlopaki z gremium skutecznie uciszyli debila, ktory na polu namiotowym katowal sprzeta chyba z godzine i olewal wszystkie prosby/grozby przebywajacych na polu kolegow. Zdrowko! Robcio :wink: Czym dla Ciebie jest organizacja na wys poziomie? To że w trakcie koncertu po terenie zlotu lazily jakies ciule w bialych dresach ?A moze to że w niedziele nie było bieżącej wody?Czy może park maszyn, po ktorym lazili turysci z lodami i na ktorym byly 2 przypadki kradziezy o ktorych slyszalem.W lbn na otwarciu jak grzebalem przy moto (swoim oczywiscie)to podszedl do mnie koles z obslugi i sie zainteresowal co robie.Dla mnie to byla parodia zlotu. Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez bonhart88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 (edytowane) W dodatku w niedzielę rano nikt już nie pilnował parkingu!!!!! Praktycznie można było wyjechać dowolnym motocyklem.Za rok może mnie przycięgnie Dżem albo Kult :) mało prawdopodobne żeby przyjechali, więc........... Edytowane 21 Sierpnia 2011 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 W dodatku w niedzielę rano nikt już nie pilnował parkingu!!!!! Praktycznie można było wyjechać dowolnym motocyklem.[...] Chyba do innego Baltowa trafiles... od nas kazdy, kto poszedl po moto, przy wyjezdzie pokazywal dowod rejestracyjny - w niedziele rano. Taaaa... po parku maszyn krecily sie tlumy zlodzieji zasloniete wielkimi lodami. A do wafli dunskich spuszczali paliwo... gdyby nie dresy, nikt nie moglby ich rozpoznac :bigrazz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Chyba do innego Baltowa trafiles... od nas kazdy, kto poszedl po moto, przy wyjezdzie pokazywal dowod rejestracyjny - w niedziele rano. Taaaa... po parku maszyn krecily sie tlumy zlodzieji zasloniete wielkimi lodami. A do wafli dunskich spuszczali paliwo... gdyby nie dresy, nikt nie moglby ich rozpoznac :bigrazz: Byliśmy w tym samym Bałtowie i dobrze o tym wiesz. NIKT nie sprawdzał dowodów rejestrcyjnych ani w sobotę ani w niedzielę. W niedzielę zresztą nikt nie stał przy wyjeździe z parkingu!!!!! Wyjeżdżałem około 10.00-10.30. w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 [...] W niedzielę zresztą nikt nie stał przy wyjeździe z parkingu!!!!! Wyjeżdżałem około 10.00-10.30. w niedzielę. Walko... no jak nikt nie stal... od nas kazdemu przy wyjezdzie sprawdzali dowod. Nie wiem dokladnie ktora byla godzina, ale przed jajecznica, wiec okolo 10-tej. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Robciu, ostatniego browara wypiłem około północy, więc rano wstałem rześki jak skowronek. Percepcja niczym nie zaburzona :) ......No normalnie : NIKT NIE STAŁ! NIKT NIE SPRAWDZAŁ DOW REJESTRACYJNYCH! Nawet komentowalismy to z kumplem, bo specjalnie wracaliśmy z polowy drogi z pola na parking po dokumenty. a okazało się że niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 No to nie wiem... nam sprawdzali. I za kazdym razem, gdy wchodzilem do parku maszyn musialem swiecic opaska :lalag: Wniosek zawsze jest ten sam - jednemu cos tam sie podoba, a drugiemu cos tam nie. Czyz nie? :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Otóż to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi