oil Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 bedzie ktos w mielnie w tym sezonie z szanownych forumowiczow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Będę z rodziną niedaleko Mielna za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 daj znac jak juz bedziesz.moto jedzie z tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Oil bylem tydzień w samym Mielnie-motocyklem :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 kiedy?w tym sezonie?,piszcie jek ktos jedzie do mielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jade samochodem.Moto sprzedałem tydzień temu i jestem właśnie w trakcie szukania nowego sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 piszcie kiedy bedziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja szukam jakiś ciekawych kontaktów w okolicach mielna i samym mielnie macie moze coś? Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 jakich kontaktow?tych doglebnych jest teraz masa,same beby w krotkich ciuszkach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafik Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Właśnie wróciłem z wakacji :icon_biggrin: Ludzi w tym roku co niemiara.Przepychać się wszędzie trzeba.Chyba więcej niż poprzednie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 w koncu spokoj nad morzem turysty wyjechali,jednak pogoda dopisuje jeszcze.mam nadz spotkac kogos z was jeszcze w tym roku tutaj lub juz w nastepnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi