Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2004 Życze udanej podróży 8) Też mi się marzy jakaś wyprawa (czasami nawet myśle nad zmianą sprzęta na DR 650) :mrgreen: może kiedyś spełni się moje marzenie. bUgI ta twoja TT nadaje się do jakiejś dalszej turystyki, jak sobie radzi w średnim terenie ?? Pytam, bo szukam takiego motocykla uniwersalnego, do wszystkiego (proszę nie mówić, że co do wszystkiego to do niczego - to się tyczy detergentów) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 nawet w takim kraju jak egipt ktos tu mowil ze jezdza mz - bardzo duzo ich tam i nikt jakos nie ma problemu z przegrzewaniem sie . o czyms to swiadczy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 bUgI ta twoja TT nadaje się do jakiejś dalszej turystyki' date=' jak sobie radzi w średnim terenie ?? Pytam, bo szukam takiego motocykla uniwersalnego[/quote']Oczywiscie ze tak. Jasne, ze jakies europejskie tranzyty nie naleza do najprzyjemniejszych, jednak nawet na takowych radzi sobie swietnie. Z mojego punktu widzenia jest to motocykl ktory idealnie nadaje sie do dalszej (najlepiej czesciowo terenowej) turystyki. Oczywiscie tylko dla jednej osoby i tylko pod warunkiem, ze osoba przyzwyczai sie do wibracji singla i cholernie niewygodnej kanapy. Ja w tym sezonie (juz za 2 tygodnie) planuje zrobic ok 15 tys. km z czego ok. 3 tys. w terenie (od lekkiego do bardzo ciezkiego) i wydaje mi sie ze jest to swietna maszyna zeby czegos takiego dokonac. Nieskomplikowana o kapitalnych wlasnosciach terenowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi