griba Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam! Przymierzam się do trochę dalszego niż gdzieś w PL wypadu. Trasa na około 5000 km / 2 tygodnie. Kierunek Francja lub Chorwacja - do obgadania. Jako baza noclegowa kempingi (ew. kwatery jeżeli cena będzie ok).Na trasie o ile pogoda dopiszę stacje, parkingi i karimata przy maszynie. Interesuje mnie głównie jeżdżenie, poza tym docelowo MUSI być plaża, ciepłe morze i zimne piwo.No i od razu dodam, że nie jestem fanem zwiedzania zabytków, miast itp. Motocykl: Suzuki VX 800, 4 sezon, 10 kkm. Jeżdżę raczej wolno - trasa 90 - 110, autostrada 120 - 140. Mam czas mniej więcej od połowy lipca do połowy sierpnia. Czy ktoś może zainteresowany? Pozdrawiam,Griba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 KLIK Tutaj mieszkam. Dam koryto, wyro i browara na dobranoc za free (motór też bezpiecznie przenocuje). Jak będziesz planował trasę w tych okolicach to zapraszamy. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik72 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hejs,griba, a może chcesz przyłączyć się do nas? lecimy do Chorwacji i dalej od 18 lipca. Szczegóły w wątku wyjazd od połowy lipca.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griba Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 _Monter_ - dzięki za zaproszenie! Na razie trasa jeszcze nieznana! *** mik72 - patrzyłem na Twoją trasę i coś mi mówi, że ja i mój biedny VX nie wytrzymalibyśmy takiego tempa. ;) Widzę, że jesteś z 3-miasta. Wybierasz się może w ten weekend do Sobieszewa na "Lotor"? Pozdrawiam,Griba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi