Roksiu Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Kolejny już raz zapraszam wszystkich na V TOH Party w Ortowicach z okazji 10-lecie klubu Troopers of Highways Mc . Wy , klimat urokliwego miejsca (kto był to wie), wspaniała atmosfera , dobre żarełko no i same niespodzianki.... .Termin: 8-10 lipca 2011r.Miejsce: Ortowice trasa Kędzierzyn-Gliwicewięcej informacji znajdziecie na www.toh.pl PS.wcześniej mam nadzieję że zawitacie poczuć troszkę adrenaliny 25czerwca na zawodach w stuncie.PozdrawiamRoksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklarz WRM Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Potwierdzam - naprawdę warto, chłopaki serce wkładają w organizację imprezy, ubota na jeziorze Zdzicha też bedziecie ćwiczyć :notworthy: P.S.Roksiu - kto ci robił zdjęcie do avatara - wypisz wymaluj, cały TY :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksiu Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Potwierdzam - naprawdę warto, chłopaki serce wkładają w organizację imprezy, ubota na jeziorze Zdzicha też bedziecie ćwiczyć :notworthy: P.S.Roksiu - kto ci robił zdjęcie do avatara - wypisz wymaluj, cały TY :icon_mrgreen: Szklarz znowu sie wygadałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksiu Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Piesio też zaprasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksiu Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 (edytowane) To już tylko kilka dni do zlotu.Po deszczowym weekendzie -odpowiednia okazja polatać i zawinąć do Ortowic.Zapraszamy. Edytowane 5 Lipca 2011 przez Roksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejkejokej Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) siemanko Panowie kierownicy!Dziękówa za zajebisty zlot. Szczerze mówiąc jest to jeden z lepszych zlotów w tym sezonie, na którym byłem. Bałem się, że będę żałował, że nie pojechałem do Łagowa, jednak u was było naprawdę zajebiście... Eeeeoooooeeee Pozdro dla całej ekipy TOHDo zobaczenia za rok! PS. Brakowało mi tylko konkursu na najpiękniejszy motocykl - zawsze jest ta adrenalina :):):) Edytowane 12 Lipca 2011 przez ejkejokej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi