pajzdryk Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 problem z ustawieniem zapłonu. odpala ale łapie do tyłu jak go prawidłowo wyregulować. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Prawidłowo jest tak jak opisane w książce obsługi. Możesz delikatnie opóźnić zapłon. Skup się na odpowiednim odstępie platynek. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajzdryk Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 wygmerałem w necie instrukcje jak to zrobić jutro po pracy dalsze próby dzięki za podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi