Sami Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 kilka pytan dla bardziej zorientowanych odemnie :D Co to za marka ta TM, pierwsze slysze, i czy ktos wie cos o takim motorku jak TM 125, jak cos, to moge zdjecia przeslac, bo znalazlem na allegro. No i to Suzuki, ma moze ktos?? Strasznie mi sie pododba, i chetnie bym sie dowiedzial jakichs szczegolow... Z gory dzieki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 TM to wloska marka, nie polecam, koledzy to mieli, byly dwie 125 i dwie 80, ale ogolniemowiac to gowno, silnik cienki, zawieszenie tylko dobre bo ohlins ale to te nowsze maja tylko chyba, ogolnie badziew a jeszcze niema do tego czesci, czeka sie rok albo pol roku na byle pie**ole i drogie sa, do nowych moze predzej ale i tak niema, a suzuki to japonczyk i jest ok, napewno bez porownania do TM, o wiele lepsza, pozdro ** - Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 Miałem Tm 80 z 92 roku. Jedyne co mi sie w nim podobało to to że jako crossowa 80 był na dużych kołach i maił dobre zawieszenie. Co do silnika jako jedyny z 80 ccm miał zawór sterujący wychem w tamtych latach. Jak TM jest dobże zrobiony to wtedy jest super maszyna ale jak tylko ocs sie sypnie to wtedy zaczyna wszystko a z częsciami jest problem i są strasznie drogie. JA swojego Tma sprzedałem w rozsypce bo już nie opłacało mi sie go robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi