westt Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zmieniał ktoś samodzielnie sprężyne w napinaczu rozrządu. Chodzi mi o honde vtr ale wszystkie prawie mają tak samo nie jest to takie chyba trudne żeby nie zrobić samemu.Chodzi mi o sam naciąg nowej sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zmieniałem w F4 ale nie pomogło :angry: .Przynajmniej z wyglądu jest taki sam jak te 2 w vfr. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jak mocno mam naciągnąć te sprężyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja naciągałem na czuje. Ile obrotów nie wiem?Jak naciągniesz trochę mocniej nic się nie stanie.To jest cienka sprężyna nie ma dużych sił.Sprężyny HRC są mocniejsze. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi