makumba Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam. Wybieram się w tym roku na Międzynarodowy Festiwal Fajerwerków do Szczecina, czy możecie polecić mi jakiś w miarę tani nocleg w Szczecinie, co by nie było drogo, w miarę blisko do Wałów Chrobrego, dało się bezpiecznie postawić motocykle i było w miare komfortowo? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 W miarę blisko Wałów nie znajdziesz nic taniego, najbliżej Novotel w rozsądnej w miarę cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Majka a skąd Ty wiesz jakie są ceny w Novotelu hmmm??!! :icon_razz: Ale to fakt niestety w samym centrum to ciężko coś ogarnąć w normalnych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://www.marinahotele.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=26&Itemid=3&lang=plAlbo ibis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Majka a skąd Ty wiesz jakie są ceny w Novotelu hmmm??!! :icon_razz: Ale to fakt niestety w samym centrum to ciężko coś ogarnąć w normalnych pieniądzach.Bo ceny w Novotelach są takie same, a byłam w tym Poznańskim :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzieki za info. Zarezerwowałem pokoje w http://www.eholiday.pl/noclegi-sx2112.html zobaczymy jak będzie. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi