szybkiMaciej Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nic nie szkodzii właśnie tak robiętylko niektórzy lubią tylko jeździć po Bieszczadach na motorzea nie wspinać się po kapuścianych górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 (edytowane) Jak nie ma kolejki na granicy to śmiało jedz, nie ma wtedy upierdliwosci. Pamietaj zielonej karcie i uważaj na milicjantów. Paliwo tanie, zarcie też, wrażenia bezcenne. z doświadczenia: jak jest kolejka nie ma problemu, grzecznie trzeba dogadać z pierwszym strażnikiem i jedzesz przed puszkami, tylko granicznik musi powiedzieć że ok. co do papierów to trzeba zdaje się być włascicielem pojazdu (w dowodzie) inaczej może być kłopot.. na żadnej granicy nic w łape nie dawaliśmy i było spoko, Co do policji to przejechaliśmy w sierpniu na Krym przez Mołdawie i tylko raz nas zgarneli i to z naszej winy. Nie stoją za każdym krzakiem :) więc IMO nie ma się czego bać :) trzeba przestawić się na to że tam używają świateł tylko w nocy :).. ale dość o ukrainie bo z tematu bieszczad schodzimy :) Edytowane 9 Września 2011 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Grunwaldzka&daddr=Nieznana+droga+to:Nieznana+droga+to:Trasa+28+to:Trasa+890+to:Trasa+897+to:Trasa+897+to:Trasa+559%2FTrasa+575+to:E371%2FR4+to:Trasa+9%2FE371&geocode=FfJn-AId3ExTAQ%3BFaQc9wIdFlFTAQ%3BFewz9gIdzG1WAQ%3BFfgU9QIdND1WAQ%3BFVL58gIdBOJZAQ%3BFc7h7QIdWTZXAQ%3BFT9a8AIdMpRQAQ%3BFVxc7wIdzjdOAQ%3BFfQd8AIdAmNJAQ%3BFTJA8gId2PBKAQ&hl=pl&mra=ls&sll=49.392653,21.647873&sspn=0.090724,0.219383&ie=UTF8&z=9mój wczorajszy strzał, taką traskę proponuję, obfituje w tereny odludne, asfalty są przyzwoitej jakości choć są miejsca gorsze,np Cisna- do Komańczy. ale napewno warto pojechać.ja jestem miejscowy jeżdze bardzo często w Biesy, i nie mam dosyć.zapraszamy, w razie czego mogę służyć pomocą. Bikerider, widzę że pleciałeś nie po pętli tylko w Brzegach Górnych odbiłeś na Nasiczne i Dwernik. Albo odwrotnie, nie wiem od której strony jechałeś. Czy to lepsza traska? Widoki, asfalt itp. ???? Pytam, bo lecę tam za 2 tyg i szukam wszelich wskazówek. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Bikerider, widzę że pleciałeś nie po pętli tylko w Brzegach Górnych odbiłeś na Nasiczne i Dwernik. Albo odwrotnie, nie wiem od której strony jechałeś. Czy to lepsza traska? Widoki, asfalt itp. ???? Pytam, bo lecę tam za 2 tyg i szukam wszelich wskazówek. Dzięki hej, podpowiem bo tam też się kręciliśmy (ja Modek i Ptaq_ ), 4 dni w ostatni weekend.. od Cisnej do Radoszyc droga jest gorsza ale spoko da sie jechać, koła nie urwiesz., poza tym trasa miodzio.. ps. przy okazji, jak macie ochotę zerknijcie na fotki, byliśmy zajebiście zadowoleni z wypadu. skorzystaliśmy też z podpowiedzi w tym wątku :). https://picasaweb.google.com/AdBar74/BieszczadyWrzesien2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 a po drodze można zakupić wielkiego smaku kozie serki, a na dworcu w Cisnej smakowity spiewający chleb polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi