elmoK75S Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 witam mam palący problemw trakcie jazdy w momencie wkręcania na obroty zapaliła się czerwona kontrolka, która zapala się po odpaleniu moto i gaśnie kiedy uruchomi się nożny a następnie ręczny hamulec - teraz kontrolka pali się cały czas? koledzy poratujcie co to może być - mam k75s 1990 r pozdrawiam i z góry dziękuje za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LATAJĄCY NA CEGLE Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witaj może padł któryś z czujników "światła stop"i dlatego nie gaśnie .Czy może masz ABS ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmoK75S Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 abs-u nie mam. a gdzie te czujniki są? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmoK75S Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 witam problemem był brak styku między żarówką a kostką - czyszczenie i wymiana żarówki pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi