jasiek57 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Panowie, szanujmy cudze gusty. Ja mając 20 lat jeżdziłem M-72 z bocznym wózkiem. Pojemność 750ccm, mocy nie pamiętam, ale można było nim orać w polu. Większość z Was nawet nie ma bladego pojęcia o czym piszę. Po 30 letniej przerwie znów kupiłem motor. Yamahę Virago XV 125. Przejechałem kilkanaście kilometrów sam i z żoną i jestem bardzo zadowolony. Czuć pęd powietrza, moto wspaniale wygląda i o to mi chodzi. Jak będę chciał większe obroty to odpalę piłę spalinową.Pozdrawiam. jasiek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby drab Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Witam, W czwartek odbieram Virage125. Zrobiłem jazdę próbną, byłem zaskoczony moto, wcześniej jeździłem skuterami, przyjemność prowadzenia Virażki oczywiście nieporównywalna. Motocykl przyjemny, z mocą dla początkujących. Myślę, że moja opinia jest obiektywna, sam jeżdżę na Intruzie 1400, więc Virago o tej pojemności wydaje się zabawką, ale dla narzeczonej jako pierwszy motocykl raczej wyborny. Cieszę się, bo jazda we dwójkę na własnych motorach to niezwykła przyjemność. Sam moim intruzem jeżdżę 75-120 km/h lubię spacerowe wyjazdy z bujaniem się po lasach i łąkach, wybór 125 dla niedoświadczonej motocyklistki wydaje się idealny. Co dalej zobaczymy,na razie zapał ma i zakochana jest w swoim nowym "dziecku". Najprzyjemniejszy z tego wszystkiego jest uśmiech na twarzy i radość :) Edytowane 24 Września 2014 przez gruby drab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdiiaga Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 I tego się trzymaj. Sam myślałem o Virago 125 dla mojej drugiej / lepszej/ połowy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi