mistral111 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 czyli masz 6 dni noclegu w jednym miejscu i bedziesz sie bujał po okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebag73 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Super wyprawy :) W lipcu zrobię podobną trasę jak Wy w 2009. Póki co wszystko zaplanowane. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu :> w tym roku tez sie niezla szykuje ale o niej bedzie po powrocie ;) we wrzesniu pozdrawiam S. Cytuj "The most important is the journey rather than getting to your destination" http://www.motury.com.pl facebook.com/afterhoursPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 3-10 Lipiec,jak coś, to ja z kumplem latamy po Alpach :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jedz do Szwajcarii, tam sie oddycha (=mozna pojezdzic po przeleczach) :icon_mrgreen: Nocleg mozesz miec u kol. Siejest'a, napisz mu privke tu na forum albo mailowo sie skomunikuj. juz nieaktualne--tyle co sie orientuje to pensjonat sprzedalale jest w kaprun polski pensjonat-www.kaprun-pension.at Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 No i mi się udało odwiedzić Alpy. Było zarąbiście i dla mnie była to wyprawa, a nie tylko wycieczka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 I kto by pomyslal? Widac te Chinczyki nie sa takie zle :clap: Podbijesz chyba caly swiat, bo nord zaliczony a teraz i alpy.Gratki kolego. :flesje: :buttrock: Jakies fotki prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jakies fotki prosze.Ależ proszę bardzo. Miłego oglądania :) http://chomikuj.pl/Luca/Alpy+2011/Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ależ proszę bardzo. Miłego oglądania :) http://chomikuj.pl/Luca/Alpy+2011/FotkiChyba każdy robi fotkę na przejściu A-ITA :)https://picasaweb.google.com/mibjnski/Wakacje2008#5226571784897797362 Gratuluję wyprawy, ja ruszam w poniedziałek :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Chyba każdy robi fotkę na przejściu A-ITA :)https://picasaweb.google.com/mibjnski/Wakacje2008#5226571784897797362He he, no nie da się niezrobić :icon_mrgreen: ja ruszam w poniedziałek :)Słonecznej pogody życzę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Słonecznej pogody życzę :flesje:Póki co zapowiada się, że z pogodą nie będzie problemów. A gdyby jednak w górach nie było warunków do jazdy to po prostu będziemy śmigać nad Gardę. Tam raczej cały czas powinna być dobra pogoda :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Póki co zapowiada się, że z pogodą nie będzie problemów. A gdyby jednak w górach nie było warunków do jazdy to po prostu będziemy śmigać nad Gardę. Tam raczej cały czas powinna być dobra pogoda :)Co do Gardy to niebylbym taki pewny przewidywania sa burzowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Co do Gardy to niebylbym taki pewny przewidywania sa burzowe.Dlatego napisałem raczej :)Z mojej ostatniej tam wizyty pamiętam duuuuże upały oraz jazdę w samej koszulce, a potem cholerne zimno i wskakiwanie w podpinki i membrany gdzieś w okolicach Marmolady :) Nigdy w ciągu jednego dnia nie zaliczyłem takiej różnicy temperatur jak tam. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) do planowania trasek w alpach proponuje uzyc tego - Alpy - 50 Najpiękniejszych Tras Przez Przełęcze pozdro Daniel Edytowane 1 Lipca 2011 przez daniel.wro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 www.grossglocknerstrasse.eu/grossgl/motorempl.htm troche podus wszedzie i conieco sie dowieszstronka jest kolegi siejest-co do pensjonatu jego to juz go nie ma-niestetyale ma swoje forum na Gazeta.pl austria turystyczniewejdz tam to na wszystko ci odpowiea polski pensjonat masz w kaprun www.kaprun-pension.at www.kaprun-pension.com [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi